Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 31 mei 2012

Toffe date einde contact!

Eigenlijk is een dating site een vispoel voor al dan niet seksuele contacten. Door het uitgebreide aanbod aan kandidaten, met of zonder foto wordt een mogelijke partnerkeuze een moeilijke opgave. Niet alleen de seksuele honger, maar zeker ook de psychische verstandhouding, de gedragingen van de date, de bestaande familiale verhouding en de financiële slagkracht vormen een barometer om verder te gaan of het contact af te breken. En bij een eerste afspraak maken we allen veel, zelfs heel veel fouten. Vijf voorname afknappers op een rij.

 

Je bent mijn moeder toch niet.

Je tafelgenoot zeggen dat zijn Donald-Duck-das niet past bij zijn outfit. Of dat zijn basketschoenen echt niet kunnen bij zijn gekleed kostuum. Zijn afschuwelijk rode sokken vloeken bij zijn casual kleding. Haar appel-groen-blauwe jurk trekt je niet aan! Laat de opmerkingen maar zitten. Straks zie je hem/haar in zijn blootje, dan is dat voorbij. Zijn of haar moeder of vrienden/vriendinnen zullen hem/haar wel corrigeren.

Niet meteen de koffer in duiken.

Hoeveel zin je ook hebt om onmiddellijk met je afspraak onder de lakens te gaan! Doe het niet. Laat zien dat je nog wel even tijd hebt om elkaar lijfelijk te exploreren. Doe je het toch, dan kan je date dit verkeerd begrijpen! Je bent te gemakkelijk in bed te krijgen. Dus krijg je er automatisch het label slet of sloef opgekleefd. Je seksuele honger vertaalt zich in een one-night-stand. En daar geraak je moeilijk van af.

Stoef niet met je veroveringen.

Vaak wil je een date overdonderen met het succes dat je kent op een dating site. Het interesseert je afspraak niet of je al dan niet populair of gewild bent! Wees bescheiden. Zij of hij wil een partner voor zich alleen. En niet wil je niet delen voor een horde hongerig wachtende. Jij bent het middelpunt net zoals hij of zij. De rest kan de boom in.

Carrière mens!

Het is wel interessant om te vermelden dat je ambtenaar bij de Europese Commissie bent, of dat je een grote fabriek hebt uitgebouwd, een prachtcarrière als advocaat opgebouwd hebt en nu rechter bent! Het toont dat je je ambities hebt waargemaakt. Maar je afspraak, leraar, verkoper of verpleegster heeft indertijd gekozen voor een stabiele maar minder uitdagende levensloop.

(Klein)Kinderen en afgelopen relaties.

Praat niet te veel over je 5 dochters of over je spaakgelopen huwelijk. Het feit dat je via een dating site aan het hengelen bent achter een nieuwe vlam toont aan dat je opnieuw een toekomst wil met een andere partner. Zeg niet dat je (klein)kinderen alles zijn voor jou. De kandidaat partner zal zich de vraag stellen of er nog wel plaats is in jouw gezin voor hem/haar. Die (klein)kinderen sleep je je hele leven met je mee. Ook je voorbije huwelijk is niet relevant voor je date! Ook al was je het slachtoffer in een voorgaande relatie.

Knappe Johnny vertelde aan zijn afspraakje dat hij vuilnisman was, zeven kinderen had, iedere dag van de week wel met een interessante kandidaat aan tafel zat en het moe was dat iedere vrouw het met hem wilde doen. Zo werkt het niet! Geen enkele kandidate belde hem terug!


geplaatst door Pattin53 - 6285 keer gelezen

beoordeeld 4.24/5 (38 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be