Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 24 juni 2012

HUISSLOOF OF VOETVEEG?

(Vervolg op: OP DE DOOL! en HELP! IK MOET HIER WEG!)

Ondanks zeer verwoede pogingen, tot vier maal toe, om de spaakgelopen relatie te lijmen, bleven de vijf kinderen van de vrouwelijke partner dwarswliggen. De angst dat de man opmerkingen zou maken over het herhaalde brute taalgeweld van de kinderen, zoals hoer of kutwijf … of het jammer zou vinden dat de pizza, die slechts voor een kwart werd opgegeten, in de vuilbak belandde, of zelfs maar de vraag kwam om Disney Channel te zappen naar het nieuws van 19 uur, zat er bij de jeugd (meisjes van 22, 19, 17 en een tweeling van 15) diep in.

Marina had haar partner gevaagd haar niet te laten vallen! Maar uiteindelijk na een vierde keer onderhandelen om tot een vergelijk te komen en nadat de mannelijke partner telkens beledigende emails vol taalfouten kreeg, duidelijk niet geschreven door zijn oud-geliefde, maar wel verstuurd van haar emailadres, was het welletjes en heeft de persoon de moeilijke beslissing moeten nemen om een definitief einde te stellen aan de eens zo liefdevolle relatie. Telkens de kinderen erachter kwamen dat moeder terug contact had met haar geliefde, namen ze haar GSM af en haastten zich naar de telefoonwinkel om een ander nummer aan te vragen. Ook haar emailadres werd gewist of haar computer werd weggestopt. Volgende email verklaart veel.

Lieve Marina

Ik heb me lang moeten vermannen om je niet tot wederwoord te zijn. Maar na je laatste email, vol taalfouten ligt de situatie mij toch zwaar op de maag. Ik zie me verplicht je te laten vallen.
Alles is natuurlijk terug te brengen op het feit dat de aanleggers -je kinderen- mij niet toestaan om de aantijgingen te weerleggen!
Ik druk dan hierbij ook in eerste instantie mijn medeleven met jou, persoonlijk, uit!
Ik ben de stellige mening toegedaan dat je gemanipuleerd, zo niet geterroriseerd wordt. Ik betreur het! Ik weet dat niet jij het vertrouwen in mij opzegt, maar wel andere personen, zonder ze bij naam te noemen. Nu dat vertrouwen heb ik ook niet meer gelet op het misbruik van jouw email adres, te verstaan als valsheid in geschrifte! Ook het feit dat je telkens je GSMnummer dient te veranderen, duidt op niet meer of niet minder dan manipulatie. Ik besef dat er géén toekomst meer is voor onze relatie, laat staan een opening voor een goede en objectieve vriendschap.
Dat ik mij omring door een paar exemplaren van het vrouwelijke geslacht, is niet meer dan logisch. Ik heb afscheid moeten nemen van jou, waarschijnlijk de grootste liefde in mijn leven. Mijn troost en toeverlaat viel weg. Ik had geen borst meer om aan uit te huilen. Ik had ook niemand meer om mijn schouder aan te bieden.
Mijn huishoudhulpje is enkel nuttig om mijn was te doen en te strijken. Dat ze steviger borsten wil, is haar zaak en ik heb haar heel deftig en zonder striptease een yogatruk aangeleerd. Jalousie is hier totaal ongepast. Ik doe trouwens in deze periode wat ik wil, daar ik géén relatie met jou meer heb. Ik heb ook aan niemand verantwoording af te leggen! Einde van het verhaal!
Verder mag ik zoveel vrienden en vriendinnen hebben als ik wil. Ik ben een vrij man in een vrij land en ik zal in een relatie wel de nodige verantwoording afleggen...
Dat je mij niet vertrouwt betreffende mijn adres kan ik begrijpen. Dit heb ik je trouwens alles uitvoerig uitgelegd in verband met mijn voormalige functie. Ik betreur dan ook dat je hierop ongepast terug komt. Ik hoef inderdaad voor niemand of niets te vluchten.
Ik wens het allerbeste toe aan alle dochters in deze studietijd. Dat ze allen met een mooi resultaat mogen slagen! 


geplaatst door Pattin53 - 5647 keer gelezen

beoordeeld 4.23/5 (22 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be