Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 19 juni 2012

Internet daten en de voor(oor)delen

'En hoe loopt het op de datingsite ?' is een veel terugkomende vraag aan mij. Veel vrienden en vriendinnen weten van mijn aanwezigheid hier. Sommigen zijn single en vinden internetdating maar niks, anderen zijn in relatie en zijn toch nieuwsgierig hoe het er hier aan toe gaat..

Nou, de ene zijn ervaring met dit medium zal totaal anders zijn dan de mijne natuurlijk. Het vooroordeel dat alleen wanhopige mensen hier te vinden zijn die ofwel oud of lelijk of wereldvreemd of kinky...enz probeer ik altijd de wereld uit te helpen.

Mijn indruk is dat deze site vooral bevolkt wordt door mannen en vrouwen die naast een drukke baan en de zorg voor eventuele kinderen niet veel tijd hebben om een overvloed aan sociale contacten in real life te leggen. Je kent het vast wel, geen 9-5 job, kinderen die hun zorg vragen, allerlei andere besognes en op het eind van de week kom je tot de vaststelling dat je weinig tijd had om die eventuele partner tegen het lijf te lopen.

Deze site biedt een mooi alternatief ! Rustig vanuit de luie zetel 's avonds een profiel aanmaken, wat info over jezelf en hoe je het leven ervaart en nog wil ervaren...hup hup klaar..En nu maar wachten...

's avonds na de "besognes" rustig vanuit de zetel met een wijntje bij de hand even scrollen wie je interesse gewekt heeft...mailtje sturen, even aftasten....Leuk toch ?

En toch blijven de vooroordelen groot, hoeveel keer zag jij al niet op een profiel staan 'ik had nooit gedacht hier aan mee te doen'...alsof het een schande is of onfatsoenlijk ?

Uiteindelijk moet je dit concept zien als een heel groot café waar je vrij kunt bepalen met wie je al of niet wil babbelen en kennis maken. Net als in een echt café zijn er mensen die je nooit mee zou babbelen om welke reden ook, die je wel leuk vind en er best een praatje mee wil slaan...en hier ligt de drempel veel lager..wie niet waagt ...niet wint..

Dus doén doén doén !


geplaatst door Blogido - 5497 keer gelezen

beoordeeld 1.65/5 (17 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be