Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 17 juni 2012

KINKY?!

Wat je niet zo snel zou verwachten, is toch zo: maar liefst 80% van alle vrouwen en 70% van alle mannen staat positief tegenover kinky seks. Toch is en blijft het beste recept om iemand in bed te krijgen een ouderwetse massage, blijkt uit onderzoek van tv-zender Dusk!.

Verleiden

De meerderheid (bijna de helft van alle ondervraagde vrouwen en 40% van de mannen) vindt het best leuk om op zijn tijd een kinky tintje aan de seks te geven, mits het niet te ver gaat. Zo’n 30% van zowel vrouwen als mannen heeft nog nooit kinky gedaan maar ziet dat eigenlijk best zitten. Slechts een minderheid, een luttele 18% van de ondervraagden nooit echt stoute dingen in bed doet.

Interessant genoeg is 10% van de vrouwen en 7% van de mannen zelfs zo van SM gecharmeerd, dat ‘vanilla seks’ (oftewel seks zonder kinky of fetish-elementen) van hen niet meer hoeft. Niks geen knuffelseks, de zweep erover!

Je partner verleiden? Thuiskomen met bloemen of een cadeautje is sympathiek, maar zal hem of haar waarschijnlijk niet het hoofd op hol brengen. Slechts een minderheid (7%) krijgt het acuut warm wanneer ze verrast wordt met een cadeau. Ook een romantisch etentje of lekkere hapjes en drankjes – een andere klassieker om je lover het hof te maken – brengt maar 9% van de ondervraagden op sexy ideeën.

Massage

Samen een spannend filmpje kijken is een beter idee als je doelgericht te werk wil gaan: voor 28% van de vrouwen en 33% van de mannen is dit de beste manier om zin te krijgen. Er is maar één manier om de partner nog sneller in bed te krijgen: een lekkere massage. Een succes bij maar liefst 60% van alle vrouwen, en 45% van de mannen.

(bron: De Telegraaf/VROUW)

Graptje

 


geplaatst door Pattin53 - 6085 keer gelezen

beoordeeld 4.37/5 (30 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be