Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 9 juni 2012

Op de dool!

‘Het kan verkeren’ zei Bredero! Alhoewel een relatie als lange termijn bedoening gestart wordt, kan er soms en zelfs misschien vaak spreekwoordelijk een haar in de boter komen. Liefde is eindig en kan net zoals het weer plotseling omslaan.

 

Een andere relatie van de partner. Het wegvloeien van de gevoelens voor elkaar. Financiële problemen. Of gewoon relatiemoeheid. Misschien psychische instabiliteit. Ziekte? En ook drank kan een al dan niet abrupt einde van het samenzijn inluiden. Het liederlijke leven van een van de twee. Afstandsliefde? Kinderen van de partner, die het geluk van een koppel letterlijk aan diggelen smijten. Een postnatale depressie, misschien? En wat dacht je van huiselijk geweld. Het zijn allemaal beren die je op de met rozen geplaveide weg van de liefde kan tegenkomen. En rozen hebben doornen!

Het begin van het einde

Meestal ziet een partner de splitsing van een relatie wel aankomen. Of moet om een of andere reden beginnen beseffen dat het omwille van voorgaande verschijnselen begint spaak te lopen. Bijna altijd, zo niet altijd, gaat een afscheid van een geliefde gepaard met het nodige vocht. Dagen, weken, zelfs maanden rollen tranen over je wangen. De wrange smaak van de slechte dingen in het samenzijn worden constant opgerakeld. En telkens weer dient die huilbui zich aan. Het verbruik van papieren zakdoekjes stijgt als een waardemeter voor je verdriet. En dan komt de dag die je liefst niet zou beleven. De dag waarop de ultieme beslissing valt. Je relatie loslaten. Nog meer papieren zakdoekjes vinden de weg naar de vuilbak. Tranen bij tuiten overstromen je ziel. Jij blijft, ik ga. Of net andersom! Neem maar aan dat het voor beide een hartverscheurende beslissing is. Voor een van de twee start ongevraagd een martelgang. Niet iedereen kan erop prat gaan dat hij een back up woonst heeft, die dan ook nog op het kritieke moment vrij is! En niet iedereen heeft zo maar een lief achter de hand waar hij of zij kan intrekken. Internet sites waarop je een soms te duur aanbod van huurwoningen of -appartementen kan vinden zijn er genoeg. Als gevolg: je gaat op jacht! Neen geen huizenjacht… op jacht naar een partner met verblijfsaccommodatie. Een partner die je niet alleen zijn of haar lijf aanbiedt, maar je ook nog onderdak verschaft. Egoïstisch maar ook praktisch! Het aangename aan het nuttige koppelen! Van liefde is er tot dan toe weinig sprake. Maar je zit droog en je was en de strijk wordt gedaan! Na enkele maanden kom je tot het besef dat deze gemakkelijkheidoplossing eigenlijk een blok aan je been is. Dus verkassen we maar naar de volgende verovering en al gauw kom je tot de vaststelling dat de psychische instabiliteit van de volgende verovering ook niet dat is. Opnieuw ben je eenzaam en alleen. Op hotel of een bed and breakfast. Je wordt door een lange-termijn-vriendin uitgenodigd om een weekje te komen logeren. Maar vooraf had je nog een leuke babbel met een toffe dame op het terras van een manege. Dus na de week ontspanning bij je lange-termijn-vriendin rij je terug naar de bed and breakfast. En dan belt onderweg die leuke dame van de babbel op het terras van de manege met de uitnodiging om een weekendje in haar huis te komen slapen…

Begint hier een nieuwe relatie? Wordt vervolgd…


geplaatst door Pattin53 - 5742 keer gelezen

beoordeeld 4.38/5 (26 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be