Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 9 juni 2012

Te bed of niet te bed

Dagen naar uitgekeken. Eindelijk zou ik vanavond die ene vrouw zien. Die ene vrouw die mij voldoende kon prikkelen om me tot een date te bewegen. Ja, zij had me zover moeten krijgen , niet omgekeerd. Ik had foto's gekregen, lange mails, we hadden gebeld, wat sms'jes uitgewisseld...heel leuk allemaal.

Ze had een toffe babbel, woonde niet eens zo ver weg, was zeer fotogeniek....dus die avond stond ik vol verwachtingen aan een fontein van een Vlaamse provinciestad te wachten...Ze stuurde een smsje dat ze een vijftal minuutjes later zou zijn..ok, lief....

Toen zag ik ze dichterbij komen, een zwart leuk kleedje, die lange blonde haren die ik op de foto's kon bewonderen...die sensuele tred...aaaah ik voelde me even de pedalen verliezen...Dan maar vlug een leuk café ingedoken, aan de toog, lekker dicht bij elkaar... We praatten urenlang, tot zij voorstelde om het gesprek verder te voeren bij haar thuis.. Ze wou haar ziek hondje niet zoooo lang alleen laten.. Nu moest ik even nadenken...Wat zou ik doen ? Mee gaan ? Afwijzen ? Hoe komt zoiets over in beide gevallen ?

Ik koos om mee te gaan. Ze krabbelde haar adres op een bierviltje en vroeg me haar vijf minuutjes voorsprong te gunnen...Ok geen probleem, rustig mijn cola verder uitgedronken, en zelfs 10 minuten gewacht... De GPS vond feilloos het adres..Een mooie kleine villa, daarbinnen zou iemand op mijn wachten...

Ik belde aan de deur, niemand deed open, ik belde nog es en plots hoorde ik haar hakken achter de deur.. Zachtjes ging de deur open en wat ik toen te zien kreeg....Ze had zich omgekleed in een rood doorschijnend niemendalletje..zoals ik wel es in de brievenbus reclame voor kan vinden (ja, ik krijg PABO post)....Wat nu gedaan ? Ik stond perplex, zij zag mijn verbazing en dit was voor haar blijkbaar het signaal om even haar billen nog meer uit het niemendalletje te wurmen... Ze vroeg me of ik niet wilde binnen komen of liever buiten genoot van haar schoonheid....

Lieve lezers, ik heb me verontschuldigd voor mijn "seriousness" en ben naar mijn auto gewandeld. Naar mijn stamcafé gereden en met een zure glimlach nagedacht over wat gebeurd was..

Had ik met haar de lakens willen delen en tot het ochtendgloren met haar liggen stoeien ? Ongetwijfeld, nog langer zelfs.... maar dan liefst es in mijn dromen...want in het werkelijke leven kan ik dit niet, er moet meer zijn dan vleselijke aantrekking...En ik die dacht dat vrouwen totaal anders in elkaar zaten...

 


geplaatst door Blogido - 5637 keer gelezen

beoordeeld 2.62/5 (13 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be