Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 2 juli 2012

Date & finale

Op vrijdagavond hier op de site een "date" geregeld met een leuke dame uit O-Vlaanderen. Zij wou me zien, ik wou haar zien, we waren ons beiden bewust van de beperkingen die deze site heeft, je kan inderdaad maar iemand volledig goed inschattten bij een echte ontmoeting. Dus de agenda's genomen en ja hoor, zondagavond zou het worden. Lekker gevoel, eindelijk na dagen intensief chatten, het zou gaan gebeuren...

Zaterdagmorgen vrolijk de krant gaan kopen.....oei oei oei, in al mijn enthousiasme iets over het hoofd gezien....Zondagavond is het de EK voetbal finale Spanje - Italië... Oh my god...
Ja ik ben een grote voetbalfan, ik volg het, maar wedstrijden kijken doe ik toch maar zelden. Maar een finale van een EK dat gaat er altijd in bij mij ! Maar...totaal niet meer aan gedacht bij het maken van de afspraak.

Wat nu gedaan ? Proberen een nieuwe datum te prikken ? Tijdens de chatsessies was al duidelijk geworden dat we beiden vrij "busy" zijn, dus dat zou die ontmoeting misschien wel een week of meer verplaatsen worden..Toegeven dat je eigenlijk de finale niet wil missen of een excuus zoeken ?

Nee, ik koos er voor om de finale es te laten voor wat het is (90 minuten 22 mannen die achter een bal aan lopen volgens de meerderheid van de vrouwen), en gewoon te daten, tenslotte zouden Balotelli , Pirlo en consoorten niet zorgen voor een date voor mij, dus...we go for it..

De dame had me gewezen op een kroeg in Gent waar ik nog nooit eerder was. Hadden afgesproken om 20u30, mijn GPS liet me beetje in de steek, parkeren op zondagavond gaat ook niet altijd lekker in Gent...dus...10 minuten te laat !

Aangekomen in de bewuste kroeg, zag ik haar....De leuke mooie verschijning zoals ik het in mijn diepste gedachten had voorgesteld..En deze verschijning zat aan de toog, te wachten op mij...Maar ze had al een aangenaam tijdverdrijf gevonden : voetbal kijken !!!
Jaja, nauwelijks 10 minuten er na zaten we beiden gepassioneerd naar de kunsten van de Spanjaarden te kijken en de ondergang van de Italianen...Wie had dit gedacht ? Uiteindelijk mondde onze afspraak uit op het naast elkaar bekijken van Spanje - Italië... De enige weetjes die ik nog van haar kon lospeuteren waren dat die Italianen toch mooie mannen zijn, die Spanjaarden schriele ventjes, Balotelli toch iets dierlijks heeft, en die Casillas zijn vriendin ook mocht gezien zijn...De wedstrijd was gedaan, de tranen van vreugde en verdriet werden gelost...en mijn date kon niet lang meer blijven want 's morgens vroeg werken...Dan maar een tweede date geregeld...zonder voetbal...

 


geplaatst door Blogido - 5672 keer gelezen

beoordeeld 3.14/5 (7 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be