Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 21 juli 2012

De man is een jager?

Natuurlijk is de man een jager, dat weet toch het kleinste kind. Liters inkt en bossen bomen zijn er al gewijd aan relaties en altijd maar weer stond het daar zwart op wit. “De man is van nature een jager.” Niks aan te doen, dames. Sorry, maar wij zijn nu eenmaal jagers en laat ons dan ook lekker jagen.

Niet dus. Fout. Dé man zal inderdaad wel een jager zijn. Tenminste, de grote meerderheid zal dat wel zijn, dat wil ik best geloven.
Dat zie ik zelf ook als ik met vrienden op stap ben en aan de bar een glas sta te drinken. Dan zie ik andere mannen met een gelkopje het café binnenstappen, een zonnebril in hun hemd gehaakt (Hoezo, een zonnebril? Met dit weer?) en de kraag naar omhoog geplooid. En dan eens goed rondkijken. Waar zit de prooi?
In tegenstelling tot een roofdier gaan ze niet op zoek naar het oudste en ziekste beest uit de kudde, maar gaan ze voor het prijsbeest, het summum van de troep vrouwen. Een beetje proberen afzonderen, net niet in een hoek jagen, en dan proberen versieren natuurlijk.

Ik hoor het ook vaak. Of ik die ene blonde heb gezien? Meestal niet. Ik vind het zelf soms raar dat ik dat dan weer niet gezien heb. Niet mezelf vind ik raar, maar die anderen. Hoe kan je daar nu zo op gefixeerd zijn terwijl je wat staat te praten?

Ik ben absoluut geen jager, tot die conclusie ben ik al een aantal jaren gekomen. Ik zou dat wel willen, maar het zit niet echt in mij. Ik kan iemand leuk vinden, maar iets houdt me altijd tegen om die te proberen imponeren op alle mogelijke manieren. Terwijl dat net wel de bedoeling is. Anders gaat zij ook maar denken “Nou, ik dacht dat die me wel leuk vond, maar blijkbaar toch niet.”

Ik ben geen jager, maar ik ga toch proberen doen alsof.


geplaatst door StevenIm - 6164 keer gelezen

beoordeeld 3.86/5 (7 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be