Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 11 juli 2012

Een slechtziende rosse

“Nee, serieus, ik heb daar nog nooit van gehoord.” En dat ik ze dan maar snel eens moet googelen want dat kon toch niet dat ik Hààr niet kende. Het leek net alsof ik één of andere grote zonde had begaan. Het ongeloof in de ogen van mijn collega was niet te peilen. “Ongeloofelijk, hij kent Bar Refaeli niet.”

Hand opsteken wie ook moet toegeven Bar Refaeli niet te kennen. En wees eerlijk alstublieft. Nu goed, ik heb haar gegoogeld. Ze blijkt een model te zijn. Een topmodel dan nog wel. En ik ben een man. Een volbloed hetero notabene. En ik ken haar niet…

Dat is toch raar? Is er iets mis met mij?

Bar Refaeli mag dan wel de perfectie benaderen, maar dat vind ik net minder aantrekkelijk. Ze lijkt zo breekbaar en té perfect. Dat vind ik net niet spannend en interessant meer. Zo smelt ik voor een mooie bril. Alstublieft geen lenzen omdat je vindt dat een bril je niet staat. Met de juiste bril is het een mooie accessoire zoals een koppel bungelende oorringen of een schitterende halsketting.
En vuurrode haren, daar gaan mijn knieën van knikken. O zo mooi en nochtans niet de typische haarkleur voor een topmodel.

Dus slechtziende rosse dames, bij mij heb je al een streepje voor.geplaatst door StevenIm - 5692 keer gelezen

beoordeeld 3.83/5 (12 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be