Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 9 juli 2012

Singing in the rain

Regen...niemand zit er op te wachten, land- en tuinbouwers uitgezonderd. Maar toch blijft het water met bakken uit de hemel vallen.. Opvallend is de samengang tussen regenweer en match4me bezoekers. Log in op een willekeurig moment van de dag, op voorwaarde dat het regent...én er zijn veel mensen online op de site. Logisch, je kan geen terrasje doen, niet werken in de tuin...dan is match4me een mooi alternatief. Verscholen in ons huis, lekker achter de laptop of tablet op zoek naar wat ons hier altijd zal verenigen : de liefde...

Dus moeten we nu de conclusie trekken dat er veel romances zullen starten deze zomer, dankzij het regenweer ? Misschien...Maar natuurlijk start je geen relatie achter je schermpje, de aanzet wordt gegeven maar de rest moet in de echte wereld gebeuren.

Maar ach laat dit weertje ons toch niet tegen houden, er zijn zoveel leuke dingen om te doen , zelfs in regenweer...samen museum bezoeken, filmpje bekijken, wellness.. positief blijven dames en heren, aan alles zijn er voor- en nadelen..Ok, weinig voordelen aan regen maar ze zijn er toch ook, waar een wil is, is een weg ook voor romances bij regenweer !


geplaatst door Blogido - 5453 keer gelezen

beoordeeld 1.75/5 (8 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be