Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 1 augustus 2012

Beleefdheid op datingsite

Iedereen die dit lees zal er wel al mee geconfronteerd geweest zijn....Je stuurt een berichtje, je wacht, wacht, wacht.... maar de ontvanger reageert niet...

De ontvanger kan verschillende redenen hebben om niet te reageren maar toch zijn er maar enkele redenen waarom dit te rechtvaardigen is...We kennen allemaal de verzenders van "standaardberichten", "copy-paste berichten", "oneerbare voorstellen" enz. Zelfs nog bij dit soort berichten zou het best zijn om toch iets terug te sturen. Wanneer het echt gortige berichten zijn kan je altijd de beheerder van de website op de hoogte brengen, welke altijd aktie onderneemt indien nodig.

Maar ook bij berichten waar je een copy&paste offensief kan vermoeden, of berichten van mensen die echt niet aan jouw 'verwachtingen' voldoen is het een kleine moeite om deze even op de hoogte te brengen. Bij goed bedoelde berichten naar je lijkt het een kwestie van beleefdheid om op een beleefde en beredeneerde manier te laten weten waarom je echt geen interesse hebt. Zo zal deze persoon niet blijven wachten op je antwoord. Bij copy&paste berichten of mensen die duidelijk niet verder keken dan je leuke foto : laat het hen weten dat je dit niet appreciëren kan, laat hen voelen dat jij ernstiger hiermee bezig bent dan hen, het zal hen misschien tot nadenken aanzetten !

Laat ons maar es in deze minder aangename zomer 2012 van de goeie kant zien, geloof nog in de goeie inborst van de mens, en stuur altijd een beleefd berichtje terug, wie het niet verdient die mag je gerust "op zijn plaats zetten", zo weet hij/zij ook dat dit geen speelplaats is zonder regels !


geplaatst door Blogido - 5535 keer gelezen

beoordeeld 4.13/5 (8 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be