Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 27 augustus 2012

Ben ik hier op mijn plaats?

Vorige week kwamen we terug uit vakantie. Na 2 weken offline gingen we er weer met volle moed tegen aan… Want, ja, bij het lezen van bepaalde commentaren op T2S…zou een mens misschien dan toch beginnen twijfelen. Zit ik hier op mijn plaats, of zijn het de anderen die hier niet passen? ;-)

Ondertussen weten sommigen onder jullie al wel dat ik graag zo nu en dan meepraat op de T2S muur… heel erg vaak is daar de teneur erg negatief… Maar, met azijn kan je immers geen vliegen vangen? Niet waar? Vandaar dat ik toch steeds positief wil reageren, al is het vaak ook humor met een vleugje ironie ;-)

Ik kan natuurlijk alleen maar voor mezelf spreken, maar mijn bedoelingen zijn eerlijk!

Maar zijn de anderen hun bedoelingen eerlijk?

Een maand of wat geleden kreeg ik een man op mijn profiel die al in het eerste bericht schreef dat hij graag met mij wenste af te spreken…Het voorstel, met dag van afspraak, volgende al bij het 3de bericht…en dan ineens niets meer…Raar, want op dat eigenste moment, was die persoon online te vinden en dus zeker niet onderweg naar het centrum van mijn provinciale hoofdstad… Ik stuurde nog welgeteld 1 bericht: met het verzoek me verder met rust te laten…dat ik iemand ben die het serieus meent…en niet één of ander speeltje ben voor hem.

Of die ene die schrijft in zijn profiel: ‘ik ben iemand die gaat voor monogamie’…Maar als je dan op de privé chat met hem praat en je stelt een vraag over wat hij hier graag wenst te vinden…Dan was het antwoord: ‘niets bindend’. Ik vroeg of hij dan eerder dacht aan een vriendin met ‘benefits’….Pas op, ik heb daar alle begrip voor…maar wees eerlijk ook daaromtrent! Deze heer..kon echter de waarheid niet over de lippen krijgen..dus..voilà: werd ik gelijk geblokkeerd!

Ik heb gelukkig al enkele mannen gesproken die hier wel eerlijk over zijn…die dit ook gewoon vertellen…nadat ze de moeite namen om mijn profiel en blogs eerst eens door te nemen. Maar…er zijn er anderen!!

 

Op de hoofdpagina van deze site kan je statistieken bekijken…hoelang het duurt vooraleer je iemand met een match zou kunnen ontmoeten. Hoeveel je in je profiel moet invullen, om meer kansen te hebben op een contact. Hoeveel berichten je moet versturen, een gemiddelde zou 7 per week moeten zijn…Mijn gemiddelde zou liggen op:…ver boven het gemiddelde :-DD

Heeft er iemand van jullie bvb al eens de testen ingevuld die vooraan op de site staan? Ook daar kan je veel over jezelf in terugvinden…en ook…wat voor partner jou het best zou passen.

Waarom zitten jullie hier eigenlijk?

Hoe kan je nu nieuwe mensen leren kennen..als je zelf geen initiatief neemt? Hoe kan je nieuwe contacten leggen..als je niet de moeite doet de berichten die je ontvangt, te beantwoorden of zelf nooit berichten zou versturen? Wat wil je bereiken als je ‘gratis lid’ bent, zonder foto’s en weinig of niets ingevuld?

Is het zo leuk en fijn een ganse tijd plaatjes te bekijken en met je verstand op nul de catalogus van singles door te bladeren? En neen, ik geloof niet in het excuus: ‘zo kan ik die unieke’ er het best uitpikken.

Er is meer dan het uiterlijke alleen…om een match te vinden heb je idd tijd nodig….Maar je hebt die tijd nodig om die persoon die je het best zou liggen nader te leren kennen…en niet het soort tijd die sommigen spenderen om het ‘aanbod’ te scannen op leeftijd, gewicht, lengte en niet te vergeten al dan niet mooie foto’s of status!

Eerlijk? Als ik even begin te bladeren, dan krijg ik toch wel snel zin om enkele mensen aan te schrijven…dan kriebelt het bij me…omdat ik het ook eerlijk meen!

Of keken jullie vroeger ook alleen maar naar de fotootjes in de speelgoedcatalogus ten tijde van Sint en Piet? Neen, dat dacht ik ook niet! Dan maakten we aan iedereen duidelijk: dat zou ik graag willen, dat zou ik graag wensen, daarover zou ik meer willen weten… want we mochten van onze ouders iets leuks uitkiezen…

Behalve natuurlijk die die nooit een keuze konden maken…Mss zijn die eeuwige twijfelaars van gisteren, de window shoppers van vandaag?

Hoe houden jullie dit vol? Dag in dag uit het ‘net’ afspeuren…en nooit tevreden zijn…

 

Ik zelf kan het kaf heel gemakkelijk scheiden van het koren…omdat ik zeker weet wat ik wel wil!

Ivm mijn link op T2S van een Nlse uitzending over single vrouwen. Mss namen jullie al even de tijd om die uitzending eens te bekijken?

Voor alle duidelijkheid: Ik ben geen Bambi…maar ik ben zeker ook geen Bitch! ;-)

Groetjes!

EA


geplaatst door EliseAnn - 5813 keer gelezen

beoordeeld 2.83/5 (12 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be