Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 15 augustus 2012

Good conversation

Mensen kruisen je pad, sommigen verlichten je weg - een lichtje aan je hemel die je toont dat er nog zoveel meer is in het leven - and i love possibilities.

Je laat jezelf gaan in de conversatie, voelt een connectie en kan uren doorgaan! Een moment waar ik enorm van geniet.

Het zinderende nagevoel herlaadt je, nothing compares to that...tot dat nagevoel langzaam wegebt en je meer nodig hebt...

Als die "fix" er niet komt, blijf je zitten met een vergrote fixatie op die eenzaamheid, een spotlight op je alleen-zijn, je alleen-ervoor-staan. Een afvragen of je dan de enige partij was die zich zo voelde, die zich nu zo voelt...Op zo een moment neem ik me altijd voor - nee, niet opnieuw, je bent gelukkig in je eentje - je laat niemand dichtbij komen, niemand mag je mooie wereldje, je herboren leven aan wankelen doen brengen!

Met het voornemen dat ik enkel fun wil, geen diepgang, ga ik dan weer verder....tot die diepgang zich opnieuw aanmeldt. Ik word er meteen weer in opgezogen en geniet van de eensgezindheden, grapjes, stiltes,....tot de tijd me weer te grazen neemt en ik besef dat ik simpelweg hooked ben aan de drug of good conversation! Damn you with all your kindness, depth and endless conversationtopics - damn me for being too emotional and obviously a conversationjunk!

Maar eu, ik hoor je dan toch gauw weer he? Xxx


geplaatst door Cheeky - 5015 keer gelezen

beoordeeld 2.75/5 (4 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be