Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 15 augustus 2012

Ik wil alles weten

Iemand nieuw leren kennen? Spannend. Een beetje aftasten - figuurlijk uiteraard - om te weten te komen hoe die andere is. Hoe die reageert in bepaalde situaties. Hoe die om kan met jouw, misschien, aparte vorm van humor. Ik vind dat leuk, ik wil alles zo snel mogelijk te weten komen.

Ik wil weten of je een zuivere do kunt zingen, of je bang bent in het donker, of je boter van margarine kan onderscheiden, of je graag naar wolken staart en er allerlei dingen in ziet, of je wormen durft vastnemen tussen duim en wijsvinger, of je Pepsi of Cola drinkt, of je alleen de witte stroken van een zebrapad gebruikt bij het kruisen van een straat.

Ik wil weten hoe je schoenen past, of je een hele dag die weerbarstige lok achter je oor probeert te haken, wat jouw favoriet nummer is waarop je altijd moet dansen, of je een fobie hebt, hoe je graag jouw koffie drinkt, welke jeugdherinnering je altijd zal bijblijven, welke bloemen je het liefste ziet, hoe vaak je al iets gebroken hebt, wie jou het makkelijkst aan het lachen brengt, wanneer je voor het laatst gehuild hebt uit ontroering, of je met je vingers tokkelt op een onbewaakt moment, of je onbewust gaat droedelen als je aan de telefoon bent.

Ik wil alles weten, maar bovenal, of je voor altijd bij me wil blijven.


geplaatst door StevenIm - 5781 keer gelezen

beoordeeld 4.45/5 (11 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be