Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 2 augustus 2012

It's great to be a lad

Er zijn momenten dat ik het mis om in een relatie te zitten, dat ik het mis om een vrouw naast me te hebben die luistert naar wat ik te zeggen heb. Dan ga ik in mijn wagen zitten, tik ik een adres in mijn gps en laat ik de vrouwenstem me bevelen hoe ik moet rijden. Dat is dan het dichtste dat ik bij een relatie zit.

Een geintje natuurlijk. Een beetje mannenhumor, waarbij de draak wordt gestoken met de vrouw. De vrouw die dan de broek draagt en de man onder de sloef houdt. Je kent dat wel, jongens ondereen. Het is altijd leuk als mannen samenkomen. Gisterenavond was het van dattum: met een groepje van een tiental mannen afgesproken om een onderling partijtje voetbal te spelen. Afspraak om 19.00 uur op het terreintje.

   “De mijne is nog aan het afwassen. Ik heb eventjes geholpen, maar ze zei: ‘Ga maar of je bent nog te laat.’” Gelach bij de andere mannen. Hij heeft het toch maar weer geflikt om niet te moeten helpen.
Bijna werd hem een heldenstatus toegedicht. Die man rijdt al een eindje mee met tram 3 en heeft ook twee kinderen, maar op woensdagavond eens de voetbalschoenen vastsnoeren, dat vindt hij nog heerlijk. Fysiek loopt het nog goed, maar dat hij het huishouden en de zorgen van de kinderen aan zijn vrouw kan overlaten, dat maakt het net zo prachtig. Dat mogen veel mannen toch blij om zijn, dat we die luxe meestal wel hebben. It’s great to be a lad (tip: je moet dit zinnetje met een Schots accent afspelen in je hoofd).

Maar een vrouw zal wel opwerpen dat ze heel tevreden is dat ze een vrouw is. Een man is te simpel, dat zou snel gaan vervelen. Daarom zijn we zo compatibel. En daarom zijn we hier. Net om dat andere deeltje te vinden.


geplaatst door StevenIm - 5471 keer gelezen

beoordeeld 4.57/5 (14 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be