Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 31 augustus 2012

Jong en hoog opgeleid helaas

Wat die jonge hoog opgeleiden hier doen begrijp ik niet altijd. Toevallig raakte ik eens in de chatkamer aan de praat met een jonge kerel van 33 die in een ziekenhuis werkt voor zijn stage als chirurg. Jou ontbreekt het toch niet aan aantrekkelijke vrouwen in je blikveld, opperde ik.
Hij gaf het toe maar wierp tegen dat hij die steevast enkel ontmoette in een bepaalde situatie, die van het werk namelijk. En dat het daarbij weinig pas gaf om het regelmatig aan te leggen op afspraakjes.
Daar kon ik ergens in komen. Ik moest denken en refereerde aan mijn tijd toen ik ook een werkplek hielp opvullen waar secretaressen, de ene al knapper dan de andere, bewerkten dat ik een ommetje maakte om weer een paar nieuw beschreven vellen af te leveren. Goh, het gebeurde wel eens dat ik het voorstel deed om er wat mee te gaan drinken en haar dan thuis te brengen tegen het uur dat zij anders met de bus aan zou komen.
Hola, zei de chirurg-in-de- dop, dat wordt tegenwoordig gauw tot de ongewenste seksuele benaderingen gerekend.
Juist daarom dat ik er in kon komen in wat hij zei.
En ik bedacht dat het voor die jongelui van tegenwoordig frustrerend kan zijn. En dat ze dan toch maar op een dating-site te vinden zijn omdat ze anders weinig gelegenheid vinden om in hun werkomgeving om te gaan met het andere geslacht.
Als je ’t mij vraagt gaat de wereld op dat vlak achteruit. Sociale contacten? Niks lijfelijks, of het moet van een after work party komen. Er zijn wel Facebook en Twitter. Maar je ziet wat daar van komt : het Faacebook aandeel kalft sneller af dan de ijsmassa's aan de polen, en de banken proberen Zuckerberg in zijn kladden te grijpen omdat ze zelf zo onnozel geweest zijn er een verdomde hoop geld op in te zetten. Geld van ons allemaal.
Binnenkort mogen we voor die onverantwoord gokkende bankiers weer afdokken van de zuurverdiende centen die we over konden houden.

 


geplaatst door Blogics - 5675 keer gelezen

beoordeeld 4.33/5 (15 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be