Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 1 oktober 2012

Alles inclusief

Die vakantieformule heb ik nu al een paar keren geprobeerd. Eens als tiendaagse rondrit en enkel de drank nog zelf betalen; eens echt all in voor een week verblijf; en tenslotte de combinatie van beide voor telkens 1 week. Tegenover de klassieke manier waarbij je enkel het ontbijt aan het buffet bijeen scharrelt, ben ik niet echt tuk geworden op dat all in gedoe in te grote hotels met dan uiteraard gasten van heel diverse pluimages. Het ergst vloeken er de Russen met mijn tafelgewoonten; hun winkelschaarste vòòr de glasnost kan dan wel legendarisch zijn, maar dat is alweer lang geleden nietwaar!
Niemand begrijpt dus hun tegen de borst stotende manier om hun tafel te beladen met bordenvol fruit en voorgerechtjes en hoofdgerecht en dessert tegelijk, eer ze ook nog maar ergens hun tanden in zetten; om dan de helft daarvan achter te laten en er met de rest van het fruit vandoor te gaan naar hun kamer.
Nog minder dan je de Engelsen begrijpt die erover klagen dat ze voor ontbijt wel eieren maar geen bacon vinden; in een moslimland nota bene! Moeten ze maar thuis blijven dan; home sweet home.

Zit je als single in een beach hotel dan betekent de all-in formule dat je ook je ogen de kost kan geven met vrouwelijk (vice-versa mannelijk) schoon, dan wel je oogleden neerslaan voor rondwandelende vrouwelijke vetkwabben (vice-versa mannelijke hangbuiken).
Tussen een zeeduik en een zwembadrondje zat ik even van een sapcocktail te genieten als daar een madam met gezellige borsten mijn kant op schommelt, het slipje gevat tussen een pront buikje en een stel dijen waarbij je een opperste staat van verwelkoming toedicht aan wat daartussen zit.
Hoe komt een wat overmatig in het vlees zittende dame aan zoveel meer sex appeal dan sommige andere slankere of beter geproportioneerde exemplaren? Is het de gebronsde teint, dat gezellig schommelende, of de naturel van het pronte buikje? Ik moet toegeven dat het me soms een raadsel is wat me nu precies aantrekt.
Maar acht kansen op de tien spreekt die gezellig èn single lijkende madam Russisch; of misschien zitten er wel een paar jochies of een echtgenoot van haar bij het zwembad.
Mijn van all inclusive opkomend idee -of zijn fysieke exponent- zal ik maar laten voor wat het is.
De Russen kunnen ze kussen !


geplaatst door Blogics - 5204 keer gelezen

beoordeeld 4.5/5 (12 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be