Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 29 oktober 2012

Geblokkeerd

Tja…Zat het eraan te komen? Iemand die me niet mag? En waarom dan (niet)? Er contact mee gehad? Ik zou het niet weten. Een blog too far?; met een ongezouten opinie of uitlating die in het verkeerde keelgat schoot?Ik bekreun er me niet om en haal mijn schouders op, maar manifesteer nogmeer tolerantie naar anderen.
Laat ze maar schrijven, uit de boekskes, de Flair, de dag of weet-ik-wat-allemaal…
Makkelijk zat, maar niks geëngageerds of persoonlijk gekruid of doorleefd. Eintopf. De lectuur verveelt me al nog voor ik halfweg ben. Het opgestoken vingertje, hoe ook weggestoken….
Nee nee, laat het maar doordrenkt wezen met eigen beleving. Dat is toepasselijk genoeg voor hier.
Tenslotte : hebben we niet allen dezelfde soort ervaringen? Ouder of jonger, wat maakt dat uit ?

Mensen kom je hier tegen! Met eigenschappen en hebbelijkheden,die je soms verwondering en soms ontzag inboezemen. Ja, soms afkeer ook; maar niet voor dezen die de durf of de eerlijkheid hebben om zich wat bloter te geven dan ze zouden doen als ze iets ‘hoog’ te houden hebben…
Trouwens, hoe hoog dan? Van een voetstuk vallen is gauw genoeg gebeurd.
O, het kan mijn foto zijn die ik maar toon aan wie ik wil. Misschien daarom geblokkeerd. Wel, ook dat zal me worst wezen.


geplaatst door Blogics - 5378 keer gelezen

beoordeeld 3.82/5 (11 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be