Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 18 oktober 2012

Lieve dames

Ja, daar ga ik van uit. Toch wat jullie betreft aan wie ik ooit blijken gaf of geef van interesse. Omdat ik vermoed dat jullie zijn zoals ik in mijn beste dagen : vol welwillendheid, en goed van vertrouwen.
Maar ik geef het toe : ook leg ik een dosis terughoudendheid aan de dag. Zomaar berichtjes sturen naar al wie in profiel en foto indruk maakt, doe ik niet. En mijn zoekgebied is bewust beperkt tot de kontreien waarvoor ik geen buitensporige moeite moet doen om er te komen. Kom niet zeggen dat de ‘klick’ –laat staan de liefde– kan toeslaan waar je het niet gedacht had, of dat afstanden daardoor steevast en makkelijk overbrugd raken.
Mijn realiteitszin behoedt me voor onbesuisde contactneming. Ik begin niet graag aan iets dat ik niet gestand kan blijven. Hoe verlokkelijk en opwindend het ook zou mogen wezen.
Lieve dames zei ik dus.
Ja ik geloof dat de meesten waarmee ik ooit contact nam of neem dat inderdaad zijn. Tot ik ergens een schaduw zie dat me op het tegendeel wijst.
Ook meegemaakt?
Regelmatig hoor ik van dames dat ze ‘het een en het ander’ meemaken met heren waarmee ze contact kregen. Zo ben ik dan verwittigd dat ik het niet in mijn hoofd moet halen om ook zo te doen. Gelukkig weet ik dan waarover het gaat zonder dat zij het er verder moeten over hebben en zonder dat ik me van den domme moet houden en vragen moet gaan stellen.
Seks natuurlijk, en de aandrang daartoe van de eerste keer al !
Hoe dom van die heren! Seks komt er sowieso van, als het contact zodanig is dat het blijft duren omdat het aangenaam is en als waardevol wordt ervaren aan twee kanten.
Ja natuurlijk zijn er periodes dat het je ontbreekt aan de beleving daarvan. Er zijn omstandigheden genoeg die daar toe leiden. Een relatiebreuk, de dood van een partner…
Een lieve dame die ik ken heeft het eerste beleefd. Over al die dingen heeft ze zelfs -professioneel dan- een boek geschreven. Ik heb het met tussenpozen gelezen, vaak tot ontroering toe. Ze is hier ooit op de site geweest, waardoor ik haar heb leren kennen. In feite is zij van waar ik woon en leef, en toen haar moeder nog hier leefde kwam ze me wel eens opzoeken; met haar hondje. Dan gingen we samen iets eten. We hadden nooit ‘iets’ met mekaar. Maar ik hou van haar want zij is een erg lieve dame. Als ik aan de kust kom bezoek ik haar ook graag. De kus is hartelijk en gemeend van beide kanten, en de ontmoeting is altijd weer heel aangenaam.
Er zijn zoveel lieve dames.
Aan één waarmee ik wèl ‘iets heb’ zou ik genoeg hebben.
Maar aan lieve dames waarmee ik ‘niets heb’ mag het me toch niet ontbreken. Dat is voor een man vreugde in het leven als single.


geplaatst door Blogics - 5686 keer gelezen

beoordeeld 4/5 (11 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be