Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 20 oktober 2012

Lieve heren versus lieve dames

Onwillekeurig kwam er een glimlach om mijn lippen dansen bij het lezen van de blog “ lieve dames “ .

Hartverwarmend hoe een duidelijk levenswijze en integere heer zijn innige band beschreef met een dame, met wie hij “ niets “ had. Een contradictio in terminis, zo bleek …want de instant voelbare multidimensionele geladenheid van zijn woorden bewees dat hij eigenlijk met deze dame al “bijna“ alles had .

Maar, juist ja , even vergeten, dit is een datingsite en er wordt dus verondersteld “ meer “ te zijn en liefst à la minute.

Is in speed tempo versieren en weer dumpen dan … meer ? Less is and can be or grow into so much more ...

In dezelfde blog nam de galante heer het ook op voor de lieve dames, die al van alles hadden meegemaakt met bepaalde wellicht minder lieve heren op de site. In een zwak moment van ergernis en herkenning moet ik toegeven dat de verleiding bijzonder groot wordt om volop te beamen en te zwelgen in zelfbeklag . Maar de eerlijkheid gebiedt mij erop te wijzen dat uit verhalen van een aantal heren blijkt dat de dames ook allang niet meer altijd zo lief zijn, mijnheer! Soms is het dan ook wel eens zaak de hand af en toe in eigen boezem te steken.

Eigenlijk, lieve heren, hou ik wel van u . Driemaal nog wel, zoals in het liedje van Noordkaap …

Ja, ik hou van u, de hier al vaak genoemde windowshoppers, die met een muisklik stranden op mijn profiel en ontgoocheld over het te lang grijs blijven van het kadertje weer afdruipen. Het is immers uw goed recht u met uw gezond nieuwsgierig voyeurisme aan mijn gecontroleerd exhibitionisme te verlustigen . Ik doe immers net hetzelfde . En hoe bevreemdend het in het begin ook overkomt en hoe uitgekleed het soms ook voelt , zo gaat het nu eenmaal, als je een toegangsticket voor deze site neemt . Dus, heren, geef me een kus .

Ja , ik hou van u , de “onenightstand diggers”, zoals ik jullie met een ondeugende knipoog noem. Jullie spel is doorzichtig en dus eerlijk en bij wijlen zelfs amusant. Sommigen van jullie zijn zelfs zo eerlijk om het op jullie profiel te vermelden : “ enkel voor veel sex “ , een “ relatie “ voor erbij , “ alleen als ik zin heb “ . En waarom ook niet, als u een gelijkgestemde ziel ontmoet ? Is een dame, die daar eerlijk over is, per definitie helemaal fout en daarmee niets meer dan een goedkope slet ? Of is een dame, die zichzelf niet te grabbel gooit en voor een dergelijk verzoek vriendelijk bedankt een preuts tante Nonneke zonder passie , hartstocht , seksuele verlangens ? Dit laatste voor mij een weet, voor u onontgonnen terrein. Maar, in alle eerlijkheid, soms benijd ik u. Dus, geef me een kus .

Ja , ik hou van u , de “ noch vis noch vlees heren “ , die me een interesse bericht sturen of een mailtje en dan na mijn antwoord gewoon niet meer reageren; of die me gewoon blokkeren als ik hun vriendelijk meedeel dat ze geen match voor me zijn, maar ik hen toch succes en geluk wens… Blijkbaar had u er geen zin meer in , voelde u zich moe of niet goed, vond u me maar niks , had u geen goed gevoel bij mij. Het kan allemaal en ik neemhet u niet kwalijk. Ik heb dat zelf ook al eens . It’s a match or not , part of the game “. Dus ik laat u graag in uw waarde, zoals ik wil dat u ook mij in mijn waarde laat . Dus, ja, geef me een kus .

Neen, ik hou niet van u , de heren, die zich anders voordoen dan ze zijn , die een vals profiel creëren en die afwisselend verschillende foto’s opvoeren en om de twee dagen in een andere provincie zijn neergestreken en dat soort listen en kuiperijen tot hun tweede natuur maken . Dus neen, ik geef u …geen kus !

Met alle lieve heren “less” hebben en met die ene ooit groeien naar “more” … dat is de grote rijkdom van een single dame .


geplaatst door Catinka - 5654 keer gelezen

beoordeeld 4.43/5 (14 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be