Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 11 oktober 2012

Windowshoppen

Windowshoppen; een bezigheid dat vooral wordt toegeschreven aan pubermeisjes en zelfs volgroeide vrouwen. Geflankeerd door vriendinnen of mama-lief, kuieren in een winkelstraat. Een koffietje drinken en dan weer het koopwaar van de handtassen- en klerenwinkels inspecteren.

Gewoon door het etageraam kijken en misschien zelfs eens de winkel binnenstappen, maar zeker niks kopen. Wie sowieso al gruwelt bij het idee om te gaan winkelen, kan niet anders dan niet-begrijpend schudden met het hoofd.
   “Er zijn toch veel leukere dingen te doen?”

Maar ook op deze website, waar een minimale vorm van inspanningen toch noodzakelijk is om over te gaan tot interactie, komt men vaak niet verder dan wat windowshoppen. Ondanks mijn afkeer van winkelen - en per definitie dan ook van windowshoppen - bezondig ik me er ook aan.
Gericht uitkijken naar de nieuwe dames die zich hebben aangemeld (provincie en leeftijd) en dan een bezoekje brengen aan het nagelnieuwe profiel. Fotootje bekijken, lezen wat de dame heeft neergepend en zo zien of je bepaalde zaken gemeen hebt.

Dan komt de vraag: “Ga ik een berichtje sturen?”
En dat gebeurt vaker niet dan wel. Niet omdat er geen foto is, maar dan meestal omdat er zaken in het profiel staan die minder aanspreken of omdat het overgrote deel van de infoblokken niet werd ingevuld. Of omdat het meisje er té goed uitziet. Zij is “out of my league”.
Al schiet men met zo’n redenering natuurlijk het doel van een contactsite een beetje voorbij. En daarom moet ook ik gewoon een berichtje sturen als een bepaalde dame “mij interesseert” - al klinkt dat o zo fout - en het niet erg vinden als ze niet of afwijzend reageert.

En, vul alstublieft het profiel volledig in. Dan kunnen zij die een berichtje willen schrijven al inspelen op iets wat je hebt geschreven in plaats van ons bericht te moeten starten met “Kom je hier vaker?”.


geplaatst door StevenIm - 6183 keer gelezen

beoordeeld 4.25/5 (8 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be