Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 12 november 2012

11 November : Wapenstilstand en Liefde

11 November... Wapenstilstand..We herdenken met zijn allen diegenen die streden om onze vrijheid, sommigen kwamen ongeschonden onder de strijd, anderen verloren het leven...

Wapenstilstand in de liefde...Het is niet altijd evident blijkbaar...De verhalen van mensen die door hun ex-partner worden lastig gevallen tot lang na het einde van de relatie zijn ontelbaar. Stalking, bedreigingen, kinderen die gebruikt worden in de strijd...

Persoonlijk heb ik een vrij goeie band met mijn ex. We regelen netjes alles wat moet geregeld worden, zetten de kinderen centraal, en ieder kan op weg naar zijn eigen vernieuwd geluk. Mijn partner heeft sinds jaren een vriend, ondertussen zelfs opnieuw een kindje er bij, en ik ben blij voor mijn ex. Waarom ? Ooit gingen we uit elkaar, omdat we het niet meer samen konden vinden. Alleen daarom..Om er na gelukkiger te worden met iemand anders. Dus waarom het leven van je ex tot een hel maken en je kinderen nog es extra slachtofferen? Iedereen heeft het recht gelukkig te zijn, mijn ex en mezelf incluis, en dan is het leven nog zoveel leuker.

Ga maar es "op zoek" naar een nieuwe relatie wanneer je nog af te rekenen hebt met een lastige ex...Dit schept extra hindernissen voor die mogelijke nieuwe partner die je wel wil steunen maar vaak in situaties terecht komt waar het verleden een voor hem onbekende factor is.

Het lijkt allemaal eenvoudig neer te schrijven maar zo moeilijk in het echte leven toe te passen ? Misschien wel , misschien niet.... Wie de 'kwetsuur' toegebracht door de ex wat kan vergeten, hoeft niet te vergeven, maar kan het voor zichzelf ook veel makkelijker maken. Je mag geen tweede keer slachtoffer worden van een voorbije relatie.

Het leven is kort, té kort, ook voor je kinderen die een smoothy jeugd verdienen, net zoals jouw ouders die je trachtten te geven.


geplaatst door Blogido - 5077 keer gelezen

beoordeeld 3.43/5 (7 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be