Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 21 november 2012

Hoezo bloggen ?

Tekort aan gelegenheid tot mededeelzaamheid over wat het leven me voor de voeten gooit ?  Het van mij af schrijven van wat verblijdt of frustreert in wat ik zoal merk in en opraap uit wat mensen boeit of hen landerig maakt ? Daar mijn eigen positie tegenover weten of bepalen ?
Deze week was me dat ineens helder.
Omdat er gelukkig mijn stiefdochter was om me nodig te hebben, afromend wat haar van het hart moest. Niet over mij, maar aan mij. Over haar ex, mijn ex-schoonzoon en wat kind gebleven streber die zich zo nodig nog moet bewijzen tegenover zijn eigen dochter die mijn petekind is, en die niet verstaat hoe het voor een tienermeisje is om een vader te hebben die zich niet betrokken toont of -erger- voelt.
Waarlijk iedereen heeft het nodig om te worden begrepen in de situatie die zich buiten je om heeft aangediend en waarin je moet leven, eender of je het nu anders wil of zou kunnen.
Huh, de macho die met de spierballen rolt, de bolleboos die het geschopt heeft tot weet-ik-veel-met-een bureau-aan-twee-façades!

Ik ben maar de vreemde eend in de bijt, maar voor die tiener wel de peter-metgezel-regelaar van vakantietjes waarvan zij niet gillend wegloopt zoals van deze met haar vader.
Hoewel ik tegen eigen wil en dank zelf afwezige vader was voor eigen kinderen. Een decennia groot gapend wondgat raakte dichtgeschroeid eer zij op mijn en hun aangeven weer opdaagden als volwassenen, ontgroeid aan een moederlijk leugenachtig klokhensyndroom.
De frequentie van het hernieuwde contact is nog historisch laag, en liefde is hierin een werkwoord waarbij de Leuvense tsjevenprof misschien nog weet heeft van die betekenis die hij niet op het oog of in gedachten had.
Maar het is werk dat we allen graag op ons nemen ter wille van de erin beleefde vreugde, lang genoeg gemist.

Misschien is het om dat soort dingen dat ik in blogs relaas doe van alledag. Bij gebrek aan een meedeelfrequentie die anderen wèl kennen.
Dat zal het zijn.
Vergeef me als ik ergens in overdrijf of sarcastisch doe. Weemoed om te lang gemist en begeestering door toch weer beleefd geluk moet een positivo toch ook eens kwijt.
Dus schrijf ik maar over zulke dingen die herkend worden door meer mensen dan er over schrijven. Voor mij maar een kwartiertje van mijn single tijd; in afwachting van uren genieten van de cocktail met die single dame die mijn dagen kleur weet bij te zetten.

 


geplaatst door Blogics - 5137 keer gelezen

beoordeeld 3.58/5 (19 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be