Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 1 november 2012

Komkom jongens en meisjes

Positief en vriendelijk blijven!!!! In ieder sprookjesbos loop je wel een boze wolf en een gemene heks tegen het lijf. OK, de wolven hebben hier schaapskleren en de heksen hebben zichzelf omgetoverd in prinsessen. So watt?? “Light travels faster than sound. This is why some people appear bright, until you hear them speak.”

Trouwens, Hans en Grietje, Roodkapje en Sneeuwwitje hebben het overleeft en hadden zich ook ingeschreven op deze site. Hans en Roodkapje wonen nu samen en hebben twee kinderen, Grietje en haar vriendin zijn getrouwd en hebben een Bed and Breakfast geopend in Normandie en Sneeuwwitje is eigenares van RENT-A-WHITE-ONE, een succesvol bedrijf die witte paarden verhuurt aan Prinsen, Ridders en Projectleiders. En ze leefden nog lang en gelukkig.


geplaatst door Phoenix - 5166 keer gelezen

beoordeeld 1.8/5 (5 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be