Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 19 november 2012

Laten aaien

Daarmee heb ik het vaker moeilijk dan gemakkelijk. Over het waarom stel ik me allang geen vragen meer; ik schrijf het toe aan intuïtie.
iemand houdt me al dan niet op mijn qui vive. Als mijn stekels recht komen is het al goed mis. Maar vaker is er in de omgang tijd nodig om te zien of de carte-blache het wel waard was.Achterdochtig ben ik niet. Maar het voordeel van de twijfel gunnen vind ik al 'er over'; het woord twijfel alleen al! Bij twijfel trek ik me al gauw terug. Meestal tenminste; want dat is ook al eens anders geweest.
Mijn aaibaarheidsfactor is niet zeer hoog. En géén vrouw zal me 50.000€ lichter maken -zelfs geen tiende daarvan- of het moet in iets tastbaars zijn. Bijvoorbeeld in stenen die ruimten omgeven waarin ik me thuis kan blijven voelen ook nadat de vrouw in kwestie haar hielen liet zien of het hoekje is omgegaan. Dat kan bot of koel lijken, maar zo is het. Het staat geen aaibaarheid in de weg.
Waarom zou ik niet een vrouw die me na aan ’t hart ligt laten meegenieten van wat ik zelf uit geef? Gedeelde vreugd is dubbele vreugd. Etentje? Ik trakteer; meestal. En de kaarten voor toneel, tentoonstelling of concert neem ik ook wel. Wel laat ik me dan van de dame in kwestie graag een drankje welgevallen. Zo is dat nu eenmaal voor levensgenieters.
Nee, mij hoor je niet klagen.
Ik pas wel op, en laat me aaien als mijn gevoel me zegt dat het OK is. Dan doe ik het zelf ook dubbel en dik, tot beider jolijt en met verlies van alle notie van tijd. Alleen in mijn hoofd is het dan veel lichter. Want een fles bubbels maakt je niet zwaarder in het hoofd of lichter in de portemonnee.


geplaatst door Blogics - 5007 keer gelezen

beoordeeld 3.92/5 (12 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be