Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 13 november 2012

Middlesex

Seks op middelbare leeftijd? Een in 1965 ten grave gedragen Engels graafschap?
Beide zijn doorlevers die het nog altijd doen; in de volksmond en zelfs op de BBC voor het ene; voor het andere zo af en toe te lezen bij Match4Me leden, al dan niet verontwaardigd.
Jaja, van lieden die een manke relatie of bloedeloos geworden huwelijk tenslotte de rug toekeren wil ik graag geloven dat ze op middelbare leeftijd weer eens seks op een piëdestal willen.
Seks op een piëdestal? Als dat maar houdt. Een grote kloeke dan liefst; een podium zowaar.
Het zijn meestal dames die er niet mee opgezet zijn; ook al zetten ze zich een beetje op als ze naar een date-afspraak trekken. Ongelijk kan ik hen niet geven. Heren die het onderwerp –seks dacht ik- meteen op tafel gooien als was het een met hun date te verorberen plat de consistance, laten nu eenmaal in hun kaarten kijken zonder zelf te merken wat zich in het spel zoal kan aandienen. Dat kan faliekant aflopen.

U kan ook opmerken dat Middlesex een roman is. Zeker, van Jeffrey Eugenides; een familiesaga die ook over gender gaat, seksuele identiteit, hermafroditisme. Middlesex dus. Voilà, we zijn er.
Cal, de hoofdpersoon, is ook Calliope met dan vrouwelijke trekjes.
Is dat soms niet zo voor iedere man of –omgekeerd- voor elke vrouw? Hoe harder we het tegendeel denken hoe minder bekwaam we zijn om de andere sekse te verstaan en te bespelen in harmonie met het ‘zelf’ van beiden. En hoe meer we kunnen denken dat seks de voorgrond en de piëdestal moet halen. Seks? Welke seks?!
Laat het nu eens uit zijn met die dwaasheid.
Op naar Middlesex !


geplaatst door Blogics - 5052 keer gelezen

beoordeeld 4.38/5 (16 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be