Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 16 november 2012

Op weg

   Dit ben ik.
Het gekende infoblokje dat je invult als je hier een profiel aanmaakt. Om jezelf voor te stellen aan eenieder die een bezoekje brengt aan je profiel en waarmee je zegt: “Beste bezoeker, dit ben ik.”

Wijs mij iemand aan die claimt me beter te kennen dan ik mezelf ken en ik wijs je iemand aan die leugens vertelt. En toch is het niet zo makkelijk om dat blokje in te vullen.
Wie ben ik? Goeie vraag eigenlijk.
Verder dan wat algemeenheden over leeftijd, beroep en vrije tijd ben ik ook niet gekomen. Een goede start, maar verre van compleet natuurlijk.

Zevenentwintig jaar ben ik. En daarmee zweef ik wat tussen jongen-zijn en man-worden. Ik ben op weg, zou je kunnen stellen. En daarbij horen sinds kort meer en meer existentiële vragen. Waar ga ik naartoe? Ben ik goed bezig? Waar wil ik staan als ik de kaap van de dertig levensjaren rond? Dat komt namelijk angstvallig dichterbij. Het is pas sinds kort dat deze vragen me bezighouden. Misschien ligt het aan de koudere en donkere dagen of misschien is het een natuurlijk proces dat zich onlangs in gang heeft gezet. Wie zal het zeggen?
Vrolijk word ik er alvast niet van. De onbezorgdheid van vroeger lijkt een definitief keerpunt te kennen en maakt plaats voor besognes over wat de toekomst brengen zal.

Dat ik nadrukkelijk op weg ben naar het man-zijn, dat is min of meer duidelijk. Nu nog een gezellin ontmoeten die me op die reis wil vergezellen.


geplaatst door StevenIm - 5050 keer gelezen

beoordeeld 3.75/5 (8 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!



<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be