Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 12 december 2012

Een positief gevoel…

Ik lees de bijdragen op “Things2Share” en sta soms versteld over het negatieve gevoel dat er lijkt te heersen: de site is dood, er wordt weinig geantwoord er wordt veel gekeken, maar weinig gesproken.

De bovenstaande zinnen leggen de “schuld” bij de anderen: “ze” beantwoorden geen berichten, “ze” zijn niet actief genoeg. Het gekke is: als ik dat lees, dan krijg ik een negatief gevoel over degene die het bericht geplaatst heeft, niet over “zij”, die niet reageren. “Zij” zijn anoniem en je kan daar moeilijk een “slecht gevoel” aan toekennen.

Ik hoorde deze week nog een mooie quote. Door zo negatief te zijn, is het net alsof je zelf vergif inneemt en hoopt dat de ander dood zal vallen. Dat gaat niet gebeuren: de enige op wie dit negativisme afstraalt is de persoon, die dat negatieve gevoel vertolkt. En zeg eens eerlijk: wil jij met zo’n negatief ingesteld persoon contact? Met stroop vangt men vliegen, niet met azijn.

Dit betekent niet dat ik geen begrip heb voor de poster van het bericht. Er komt soms inderdaad wat weinig reactie. Maar daarvoor zijn er allerhande verklaringen: teveel berichten of te weinig tijd om te antwoorden, of gewoon het gevoel hebben, dat er niet echt een match is.

Ik bekijk mijn ervaring hier op de site nog steeds positief. Ik heb al toffe contacten gehad en wie weet wat er me nog allemaal te wachten staat.

Laten we een positief gevoel houden: de meeste mensen zijn hier van goede wil… en daarvoor is het toch de tijd van het jaar?

En als ik zo lees, zijn er al veel meer positieve reacties te zien. 


geplaatst door Semm - 5292 keer gelezen

beoordeeld 3.89/5 (9 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be