Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 31 december 2012

Hoog Het Hart 2013

In sneltreinvaart een blog die ik nog pleeg in 2012.
De meesten nemen aan dat iedereen hier zit om te daten of iemand te vinden. Niet ik dus, wegens gevonden LAT. Maar op nog vele dagen blijf ik moederziel alleen en ook maar een mens. Zo’n fraaie vertelsels als Vertel kan ik niet uit mijn mouw schudden, maar evengoed schrijf ik graag en gemakkelijk een blogje.
Want ik ben hier enkel om toe te geven aan schrijfdrang en mededeelzaamheid, een wat grappende T2S reactie of belevenis of verwachting te delen, een verjaardagswens of groet uit te sturen naar wie ik hier sympathiek vind om zelfs voor mij soms totaal onduidelijke reden.
Gewoon om daarmee weg te weten en me zo nog af en toe medemens te voelen zonder een café op te zoeken, waar ik wat gefilosofeer of loos humoristisch doorspekte praat toch al niet zou vinden.
Hier wel dus. Ik vergat al eens nadien weer aan te geven geen mail te willen ontvangen, zodat iemand me een interessebericht zond dat ik dan met ‘geen interesse’ beantwoordde -sorry daarvoor- of waaraan ik me als ‘oude bekende’ bloot gaf, al dan niet. Sorry dus aan de dame waaraan ik dat niet deed, en die me op onnozele kinderen (exact 2 jaar na onze eerste ontmoeting) met haar gsm-bericht ontmaskerde.
Zal ik dus in 2013 nog door gaan met bloggen? Ik weet het niet.
Maar in elk geval wens ik jullie in 2013 geluk en liefde.

 


geplaatst door Blogics - 4951 keer gelezen

beoordeeld 3.53/5 (15 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be