Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 18 december 2012

Nieuwjaarsbrief...

Lieve tante en nonkel. Bij deze wil ik U nu al mijn nieuwjaarsbrief laten lezen... Ik hoop dat ik straks een briefke van 1.000€ mag terug krijgen.

Ik ben een heel jaar braaf geweest. Ik heb niet gelogen –alhoewel dat een leugentje om bestwil is-. Ik ben niet stout geweest met de meiskes. Ik had het eigenlijk wel gewild, hoor! Ik heb geen boterhammekes op de trappen van de kerk gegeten. Want dat smaakt daar toch niet. Ik heb niet in de brievenbus van die kwade buurman geplast. Hij verdiende het nochtans. Ik ben netjes op het toilet gaan kakken en ik heb mijn poep afgeveegd met het toiletpapier dat ik in het politiecommissariaat heb gepikt toen ik poepzat opgepakt ben door de hopeloos verarmde arm der wet, die zich sedertdien geen WC papier meer kan veroorloven.


geplaatst door Lantrick - 5308 keer gelezen

beoordeeld 2.46/5 (26 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be