Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 13 december 2012

SWEET MEMORIES

Mijn handen trilden licht, als een puber zat ik bij haar in de sofa, volledig in de war voor wat misschien komen zou. Ze keek me aan, haar lange blonde haren konden enkel haar schoonheid nog méér benadrukken. Plots, ik weet niet waarom dan wel, en seconden eerder niet, legde ik mijn rechterhand op haar knie.Die knie was het hoogste deel van haar benenwerk dat ik te zien kreeg. Haar rok bleef zedig haar billen bedekken. Ze bewoog niet, leek zelfs niet verrast, mijn hand bleef als verlamd op haar knie rusten. Ik vroeg haar of ze het naar haar zin had bij me. Ze antwoordde 'ja natuurlijk, ik dacht dat je me nooit zou durven aanraken vanavond'. Een scherper signaal kon ik niet krijgen. Langzaam schuifelde ik verder in haar richting tot we echt zij aan zij zaten. Sprakeloos keek ik haar diepgroene kijkers in, mijn rechterhand verliet haar knie en streelde langzaam haar kin... Mijn lippen streelden de hare, zachtjes opende ze haar mond, seconden later dansten onze tongen vurig heen en weer... Ik hoorde haar ademhaling versnellen, een hand verdween onder mijn t-shirt. Ik voelde haar vingers mijn borstkas verkennen, tergend spelend tussen tepels en borsthaar. Ook mijn handen verdwenen onder haar bloes, haastig tastend naar die lichtbruine huid, verscholen onder textiel maar voor niet lang meer. Een speelse aai rond haar borst, geen afwijzing, snel verkenden mijn vingers plaatsen die je op een eerste afspraak niet te zien krijgt... Ze bleek gedreven in het snel openen van een broeksriem, het zachtjes maar vastberaden openen van mijn rits... Ik smolt van verlangen, zij leek al op een andere planeet... onze lichamen werden één...

Toen... klonk de wekker op het nachtkastje, kwart voor zeven, een nieuwe werkdag, het was allemaal maar een droom... Een droom over die ene vrouw waar ik 's avonds lang mee had gechat... Dromen zijn bedrog, maar niets kan ons streven naar de verwezenlijking tegen houden. Die zoete droom was alvast al binnen...
Droom zacht, beste lezers...


geplaatst door Blogido - 4987 keer gelezen

beoordeeld 2.5/5 (12 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be