Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 1 december 2012

Wat is het nu? Ja of neen?

Komen er solden, of komen ze niet? En wanneer dan wel? Een vraag die iedereen zich natuurlijk stelt, gelet op de polemiek, die hieromtrent ontstaan is! Ja de solden komen er echt aan. Nu nog de vraag: WANNEER? Bij het vallen van de bladeren? Neen dat is al voorbij! Als er sneeuw ligt? Waarschijnlijk wel! Alhoewel het afwachten is of er überhaupt wel sneeuw zal vallen!

Ik heb niets meer om aan te doen…

God zeg, hoe vaak heb ik niet gehoord dat mijn vrouwelijke partner niets meer had om aan te doen! De kasten hingen barstensvol met klederen. Kon echt niets meer bij! Maar ik kon haar niet overtuigen om het zo te houden! Nu ja, Sint Maarten is voorbij, anders had je wel een deel van zijn mantel gekregen… Dus op naar de winkel voor de solden want je hebt 83% van de kleedjes, rokjes en jurkjes nog maar één keer aangehad.

Paars jurkje van Caroline, ik weet niet meer wie. Met bijpassend hemd. Oh ja de dames noemen dat… euh? Weet ik ook al niet meer! Allez zo’n hemdje met knoopkes. Juist een blouse! Bijpassende string. God, waarom moet dat nu weer een string zijn. Vroeger droeg je onderbroeken. Zo’n tenten waarin je een uur moest zoeken naar … wat er niet te vinden was. Met zo’n string moet je nu een uur zoeken om dat koordje van die string tussen de billen terug te vinden, verdomd. Een onderhemdje in assortie kleur. In mijn jonge tijd werd zo’n ding, een onderlijfje genoemd. Precies of dat je met een lijf niet genoeg had! En behaatje natuurlijk ook in het paars! Want in sexy rood zou het te zeer lijken of Elio di Ruppo de slaapkamer binnengewandeld komt. Nu dat is toch een vent waar ik letterlijk achter blijf staan. Gelet op zijn sexuele geaardheid. Niet dat ik iets heb tegen homo’s, hoor. Zelf ben ik lesbisch. Ik hou alleen maar van vrouwen! Dus op naar de kousenwinkel voor een panty. Waarom een panty. Ik hou zo erg van een lekker blank vrouwenbilleke met jarretellen! ’t Is ook alweer erg lang geleden dat ik zoiets nog gezien heb. Een paar schoenen, ook in het paars! Oh, ja nog een bijbehorende sakosj vergeten. Een foure tout in deftig Nederlands. Bij ons in Vlaanderen noemt men dat oneerbiedig een rommelzak! Nog een paarse mantel en een paars sjalleke! Lap, mijn portefeuille is weeral leeg.

Waarom kon je niet wachten op de solden? Oh ja, je kan die rokjes, kleedjes en jurkjes, die je nog maar een keer gedragen hebt toch niet altijd dragen, nietwaar. Ik denk dat ik in het vervolg alleen nog aanpap met getrouwde vrouwen. Dan kan hun vent tenminste hun kleding betalen!

 


geplaatst door Lantrick - 5593 keer gelezen

beoordeeld 2.93/5 (29 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be