Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 9 december 2012

Wat te doen?

Stel, puur hypothetisch natuurlijk, dat je hier op Match met iemand in gesprek raakt waarmee je het eindelijk nog vrij goed kan vinden. Na afwisselend berichtjes heen en weer te hebben gezonden, breekt dan uiteindelijk een moment aan waarbij één van de twee het voorstel doet om af te spreken.

Geen onheus idee, laat daar geen twijfel over bestaan, want uiteindelijk is dat nog net iets toffer dan e-mailtjes schrijven, sturen, ontvangen en lezen. Menselijk contact is vaak onderschat.
Je gaat dus afspreken, maar wat? Wat te doen? Het traditionele filmpje kijken? Maar dan zit je maar gewoon - in het beste geval - naast elkaar naar dat grote scherm te gapen. Niet heel erg ideaal op een eerste afspraakje, aangezien je dan toch wel wat wil praten. Dan maar iets gaan drinken? Of gaan eten? Het voordeel is dat je op een bepaald moment toch iets moet drinken en eten, dus dat kan je maar beter doen met leuk gezelschap.

Persoonlijk heb ik me al tweemaal aan dat laatste gewaagd; iets gaan drinken met iemand. Het was niet echt met m’n volle overtuiging, maar bij gebrek aan betere voorstellen. Want ja, hoewel ik onder vrienden vrij extravert ben, moet ik bij nieuwe mensen altijd ontdooien. En dan probeer je gauw-gauw een stilte op te vullen met wat gemompel over je werk. En dat is saai. En dat besef je ook, maar je kan er niet veel aan doen want er is een kortsluiting net onder je schedel. En voel ik nu al angstzweet? Het effectief controleren zou wat raar zijn - zie me al m’n voorhoofd afdeppen met m’n zakdoek terwijl ik het heb over m’n werk - dus laat ik het maar zo.

Wat ik prefereer? Gewoon iets leuk, waar een stilte mag vallen. Gaan badmintonnen. Meppen op dat pluimpje als je het even niet weet en dat angstzweet vermengd zich met m’n gewone zweet van ’t sporten. I-de-aal.


geplaatst door StevenIm - 5203 keer gelezen

beoordeeld 3.73/5 (11 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be