Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 31 januari 2012

Ceci n'est pas une date

Het eerste contact is goed verlopen. Ze heeft een berichtje teruggestuurd. Je merkt direct dat het niet zomaar een berichtje is. Niet uit medelijden, niet omdat het zo hoort. Nee, ze pikt in op wat je zelf al had geschreven in jouw berichtje. Je bent verheugd en je stuurt natuurlijk een antwoord terug. De bal gaat aan het rollen. Je wisselt e-mailadressen uit.

Lees verder!

geplaatst door StevenIm - 3 reactiesdinsdag 31 januari 2012

I am Legend

Ik ben Lothar, 1m93, sterk gebouwd en van goede inborst.

Lees verder!

geplaatst door Wimpulsvrijdag 27 januari 2012

Kruisbestuiving

Hij draagt soms witte sokken. Ze woont te ver. Hij is te weinig thuis. Ze werkt als postbode. Hij is niet volwassen genoeg. Ze is te lang. Hij is te klein. Ze draagt te veel make-up. Hij draagt te veel make-up.

Redenen genoeg om iemand af te wijzen.

Lees verder!

geplaatst door StevenIm - 2 reactiesdinsdag 24 januari 2012

Verwachtingen?

Eigenlijk wil ik gewoon …

een leven in wat fellere kleuren
de toekomst weer eens
met iemand samen
telkens een stukje verleggen

dat je bij het wandelen
niet te veel kleren meeneemt
het wat koud hebt
en je lekker tegen me aan vlijt
mijn jas om je schouders leggen
om hem daarna nooit meer te wassen

Lees verder!

geplaatst door Tmotief - 3 reactiesmaandag 23 januari 2012

Gaan mannen nog op jacht?

Mijn kind komt een beetje bedrukt thuis. Elke dag fietst ze naar school, en daarbij draagt ze een helm en fluo hesje. Een jongen had gezegd dat ze toch dat fluoding niet aan moest doen.

Ik geef haar de raad om de volgende keer meteen te zeggen: “Ik ben blij dat je mij gezien hebt”.

Lees verder!

geplaatst door Morgane - 2 reactieszaterdag 21 januari 2012

Radiohoofd

Over smaak valt niet te discussiëren. Bel BDW voor het Latijns equivalent.

Lees verder!

geplaatst door Wimpulsvrijdag 20 januari 2012

Over de schreef

De schreef tussen 2011 en 2012 ligt al een eindje weg.
Twee jaar eerder ging ik eens op een ander gebied over de schreef. Een dame was bereid om haar hachje te riskeren en met mij mee te rijden. Er waren dat weekend na Nieuwjaar 2010 zowaar sneeuwstormen voorspeld, en wie niet absoluut buiten moest werd gemaand binnen te blijven.
Maar ja, we hadden het al tot dan uitgezongen en na dat weekend zouden de deuren sluiten voor beide tentoonstellingen die een must-see heetten in die Rijnlands-Westfaalse stad.
Ja we wilden die zien, weliswaar maanden na ondoenbaar gebleken instap in van wat een mooie relatie had kunnen wezen, als….

Lees verder!

geplaatst door Harry - 6 reactieswoensdag 18 januari 2012

Red Steven

De fantastische actrice Sien Eggers geeft dezer dagen vorm aan Odette Willekens... en aan Red Sonja. Het online alter ego van Odette op Second Life.

Lees verder!

geplaatst door StevenIm - 3 reactiesmaandag 16 januari 2012

Mama, ga ik wel een lief vinden?

Enkele jaren terug vroeg mijn zoon mij intriestig: “Mama, ik ben zeker gehandicapt?” Ik antwoordde dat hij licht gehandicapt is, maar dat hij ook een gelukkig en zelfstandig leven zal hebben.

Lees verder!

geplaatst door Morgane - 9 reactiesdonderdag 12 januari 2012

Iets gemist ?

Toen Harris naar Schotland verdween en me als zijn boodschapper achterliet in een depressie die mijn zenuwen sloopte, kon hij niet weten dat het nog allemaal goed zou komen.
Intussen woog en wikte ik hier minder dames dan ooit want zocht eigenlijk niet meer, en één me voordien lijfelijk bekende dame verdween zelfs voortijdig maar voorgoed van deze planeet.

Lees verder!

geplaatst door Harrywoensdag 11 januari 2012

De eerste keer

“We hadden allebei al wat teveel op en van het één kwam het ander.”
Iedereen in de zaal lacht hartelijk. De sfeer is dan ook lichtjes uitgelaten want het is een heugelijke dag. Ook de burgemeester lacht welgemeend - denk ik. Al zal die wel geoefend zijn om te lachen met de grapjes van zijn kiespubliek.

Lees verder!

geplaatst door StevenImmaandag 9 januari 2012

Klussen als single

Mijn kinderen wilde ik verrassen met een mooi geschilderde kamer. Ze gingen een weekje naar hun vader, dus dit was het moment. Je kent wel die emotionele gezichten op televisie, vol geluk en tranen in de ogen, na een make-over van je huis. Zo erg wilde ik het nu ook weer niet, maar gewoon mijn kinderen blij maken.

Ik had al van alle soorten tips gekregen hoe je als alleenstaande de klus kunt klaren. Bvb. één kleur verf voor muur en plafond in de inkomhal. Dan plak je een verfborstel heel stevig op een stok en je kan de hoeken hoog boven de trap ook zelf schilderen zonder een stelling op je trap te plaatsen.

Lees verder!

geplaatst door Morgane - 1 reactiezondag 8 januari 2012

nieuwe papa

"Mama, krijgen we nu een nieuwe papa ?", dat vroegen de kinderen een paar maanden nadat mijn man, hun papa, gestorven was. Even was ik geschokt. De kinderen redeneerden zoals bij huisdieren : de poes is gestorven, eventjes traantjes en dan na enkele weken naar de winkel voor een nieuwe poes en klaar is kees.

Lees verder!

geplaatst door Annie2 - 1 reactiewoensdag 4 januari 2012

Raken

De vraag kwam onverwachts. Ik was onervaren en moet als een vis op het droge hebben geleken. Gedachten die alle kanten uitzwermen, de wenkbrauwen die opveren, de ogen die heen en weer flitsen. Ik moet gestameld hebben en ietwat onzeker hebben geleken.

Lees verder!

geplaatst door StevenImVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be