Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 28 februari 2012

Vriendschap of relatie

In deze blog laat ik eens de andere kant van Hierikke zien… de filosoof. Ik wil jullie even aan het denken zetten wat nu het meest belangrijkste is in het leven: een vriendschap of een relatie. De meeste op deze site zijn bewust of onbewust naarstig op zoek naar een relatie. Match for me kan ook meer betekenen.

Lees verder!

geplaatst door Hierikke - 11 reactiesdinsdag 28 februari 2012

Glascontainer

Ik ben naakt. Het raam staat open, ik voel de wind over mijn lichaam roetsjen. Mijn ogen zijn gesloten, mijn hoofd loopt om, ik voel steken aan de linkerkant van mijn borstbeen.

Lees verder!

geplaatst door StevenIm - 1 reactiedonderdag 23 februari 2012

Gekscheren

Carnaval is zo’n prima gelegenheid. Een masker op zetten maar toch geen bord voor de kop hebben.
Eens iemand goed haar of zijn zaligheid geven en er bij voorbaat verschoond voor zijn.
En achteraf : O ja heb ik dat gezegd? Het was carnaval, ik was zeker al wat teut. Dat doe je natuurlijk niet met vrienden of met wie je nauw aan het hart ligt.

Lees verder!

geplaatst door Harrydinsdag 21 februari 2012

Komen eten

Tijdens vele publieke chat sessies zijn we met een groepje mensen op het idee gekomen om eens “komen eten” te organiseren. Vanaf toen was er slechts nog één onderwerp op de chat namelijk.: wat we zouden maken en wie wat voor zijn rekening zou nemen.

Lees verder!

geplaatst door Hierikke - 7 reactiesdinsdag 21 februari 2012

Zet je maskers maar op...

Het is weer carnaval! Mannen hoeven niet gegeneerd, met een zenuwachtig lachje, het hoofd te buigen wanneer ze opgemerkt worden met nylonkousen, schoenen met een hakje en iets te rood gestifte lippen. Meisjes paraderen in een prinsesenjurk. De jongens luisteren alleen als je ze met hun heldennaam aanspreekt; niet Joris, maar Zorro!

Lees verder!

geplaatst door StevenImdonderdag 16 februari 2012

Hamvraag

Na de vergadering van de mede-eigenaars kwam de nieuwe eigenaar naar me toe. Een gedistingeerd uitziende man, ik schatte hem begin de zestig, strak in het pak, achteruit gekamd grijzend haar. En die tanden! Een vol hagelwit gebit, eerder 48 dan 36 bijters. Daar was aan gewerkt.

Hij stelde me wat vragen over het gebouw maar gezien zijn fonkelende oogjes mij van kop tot teen opnamen, was het hem duidelijk meer om mij te doen. Al gauw gingen de vragen niet meer over het gebouw maar over mij: hoelang ik al in het gebouw woonde, wat voor job ik deed, en uiteindelijk of ik alleen woonde. Ik zette mij schrap, want hij kwam – ook letterlijk – iets te dichtbij. En toen kwam dé vraag: "Hoe komt het toch dat een aantrekkelijke vrouw als jij niet getrouwd is?"

Lees verder!

geplaatst door Walking - 3 reactiesdinsdag 14 februari 2012

Minnaressen dag

Vandaag is het valentijn. Een dag waar je openlijk voor je gevoelens mag uitkomen en waar je even stilstaat bij je geliefde, je beste vriend(in) of iemand die je dierbaar is.

Maar gisteren, 13 februari, is ...

Lees verder!

geplaatst door Annie2 - 1 reactiedinsdag 14 februari 2012

Verhuizen

Er zijn momenten dat je nog meer voelt dat je alleen bent.

Bijvoorbeeld als je verhuist. Je zit tussen de half in elkaar gevezen meubels met een ellendige buikgriep in de zetel een nukkige man van het telecombedrijf aan te staren … die je televisietoestel niet wil installeren want het gaat om een verhuis, nochtans een gewijzigd abonnement van kabeltelevisie naar digitale tv...

Lees verder!

geplaatst door Morgane - 6 reactiesdinsdag 14 februari 2012

Signalen

Mannen zijn anders dan vrouwen. Niet alleen op uiterlijk vlak - dat spreekt - maar ook op verschillende andere vlakken. En dat kan soms tot misverstanden leiden.

Lees verder!

geplaatst door StevenIm - 1 reactiemaandag 13 februari 2012

Waar leg je de lat?

Hebben velen van ons, een beetje tegen beter weten in, onze voorstelling van hoe die ander zou kunnen zijn niet in die mate gesublimeerd dat het voor onszelf een vrijwel onmogelijke opdracht wordt om iemand te vinden die die verwachtingen nog kan inlossen? Ook hoger opgeleiden zijn immers maar mensen.

Lees verder!

geplaatst door Tmotief - 5 reactiesdonderdag 9 februari 2012

Klik-aholics

Oef. Ik ben er op het nippertje aan ontsnapt. Ik had het helemaal niet zien aankomen. Er stond effectief wat in het profiel. Beter nog, de informatie wees op iemand die een beetje nadenkt, die op zoek is naar inhoud, niet enkel naar uiterlijk vertoon en fun. Het leek zowaar wel een meerwaardezoeker!

Toen verraadde hij zich: “... een gezellige babbel bij een kopje koffie, glas wijn of een lekkere pint. Dat is de beste manier om te zien of er een klik is of niet.”

Lees verder!

geplaatst door Walking - 16 reactieswoensdag 8 februari 2012

winter moeheid

Ken je dat gevoel ? Dat je in de winter voor niets zin hebt, zeker niet met deze extreme kou. Het enige dat je wilt is alleen diep in je zetel kruipen met een dekentje en een goed boek of een leuk programma op tv.

Maar 'de wetenschap' raadt juist het tegenovergestelde aan:

Lees verder!

geplaatst door Annie2maandag 6 februari 2012

Ik was Studio Brussel

Jezelf omschrijven met een radio- of televisiezender; ik denk niet dat er dat al velen hebben gedaan. Mij viel het zelf pas op toen ik naar de radio aan het luisteren was.

Lees verder!

geplaatst door StevenIm - 3 reactieswoensdag 1 februari 2012

Datingadvies, iemand?

Match4me zorgt voor de nootjes, maar je moet ze zelf kraken …

Lees verder!

geplaatst door Tmotief - 1 reactieVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be