Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 27 april 2012

Helemaal anders

Dat het in 2011 helemaal anders zou worden, voelde ik al eind 2010 in mijn klompen aan. Maar met die kiem al in 2010 was tot rond mei vorig jaar nog niets gedaan. Ik moest nog vragen naar haar voorkeur in bestemming en kader, voor het geval het zover kwam. Maar ook die vraag kwam nooit over mijn lippen. Wel haat ik 4 poster bedden, en het zou een begaafde paaldanseres moeten wezen om me van gedachte te doen veranderen.

Lees verder!

geplaatst door Harry - 1 reactievrijdag 27 april 2012

Match4Me neemt officieel kwaliteitslabel SafeShops.be in ontvangst

Op dinsdag 24 april ontving Match4Me na een uitgebreide audit het kwaliteitslabel van SafeShops.be. Met dit label laten we zien dat we aan strenge eisen voldoen op het gebied van privacy, veilig betalen en klachtenbemiddeling.

Goed voor de consument

Met het SafeShops.be label geven we je de volgende garanties:

Lees verder!

geplaatst door Match4medinsdag 24 april 2012

Jean Luc Dehaene, liposuctie bij Jeff Hoeybergs

Omdat het voorgaande kabinet van volksgezondheid onder Laurette Onkelinckx publiciteit en reality reeksen op TV voor plastische chirurgen heeft verboden en daarmee de sector in een diepe crisis heeft gestort, pakt plastisch chirurg Dr Jeff Hoeybergs uit met een nieuwe productlijn. Bekende en beeldvullende Belgen TV geniek te maken. Als eerste wil Jeff, CD&V coryfee Jean-Luc Dehaene onder het mes nemen. Het beeldvullende lichaam van de voormalige eerste minister is een doorn in het oog van menig TV-kijker.

Lees verder!

geplaatst door Pattin53 - 4 reactiesmaandag 9 april 2012

Date in vuile kleren

s’ Morgens trek ik mijn oude kleren aan en bekijk mezelf even in de spiegel. Ik kijk er naar uit. Ik heb bezoek van iemand van M4M.

Mijn vorige date liet het afweten. We hadden elkaar al een drietal keren ontmoet op neutraal terrein, en zo had ik hem voor een etentje bij mij thuis uitgenodigd. Enkele uren voor de maaltijd liet hij mij in de steek. Met enige argwaan dus wacht ik op mijn nieuwe date.

Lees verder!

geplaatst door Morgane - 1 reactiemaandag 9 april 2012

Geheim

Het geheim is geen geheim meer. De collega waarmee ik een apart bureeltje deel, die weet dat ik een profiel heb op deze contactsite. Ze reageerde best wel goed. Een seconde of twee verrast, maar daarna maakte dat plaats voor een welgemeende “Groot gelijk.”

Lees verder!

geplaatst door StevenIm - 4 reactiesmaandag 9 april 2012

Toffe bende op de BBQ

Inderdaad het was weer zover. A en ikke hadden het idee om weer eens de hele bende van de publieke chat bij elkaar te halen op een gezellige BBQ. Het zou eerst plaats vinden op maandag om 11u, maar om beter te kunnen bekomen vooraleer aan de werkweek te beginnen besloten we dan toch maar om alles op zaterdag te organiseren om 13u.

Lees verder!

geplaatst door Hierikke - 8 reactiesdonderdag 5 april 2012

Uitgewoond

Het is een vreemd gevoel. Je weet dat er een andere fase aan gaat komen, zich opdringt zelfs.
En toch weet je niet goed hoe of waarom er aan te beginnen. De gewoonten omklemmen hun macht en houden je nog onder de duim. Van de lente leen je wat geluksgevoel, maar tegelijk kan je ongelukkig zijn omdat je de kilte nog niet uit je kleren hebt geschud. Nu beleef ik het positieve uiteinde daarvan, op het keerpunt naar iets wat veel beter zal zijn.

Lees verder!

geplaatst door Harry - 2 reactiesdinsdag 3 april 2012

Instapklaar

Ik kan mij moeilijk voorstellen op een datingsite te zitten als ik nog in een relatie zit met één of twee benen. Omdat ik dat zelf niet zou doen, verwacht ik eigenlijk dat anderen dat ook niet doen. Het is me daarom al wel eens overkomen dat ik tijdens een gezellige date verrast werd als bleek dat mijn date nog getrouwd was. Weg was de gezelligheid.

Eigenlijk vind ik het een beetje indiscreet om heel snel naar iemand zijn relatiestatus en -CV te vragen, we zijn in eerste instantie toch vreemden voor elkaar. Maar nu stel ik toch aan het begin van het contact expliciet de vraag of een man 100% vrij is. Dus niet alleen in zijn hoofd maar ook op papier. Daar kan men natuurlijk over liegen maar als ik daar later achter zou komen dan einde contact.

Lees verder!

geplaatst door Walking - 12 reactiesVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be