Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 31 mei 2012

Fingerfood en foie gras

“We zouden het fantastisch vinden als je erbij bent.” Ja, natúúrlijk zou je dat fantastisch vinden. En dus heb ik de voorbije twee maanden babyborrels, communiefeesten en een trouwfeest afgeschuimd. En de voorbije zaterdag eindigde de koppeltjesmarathon met een vrijgezellendag van een vriend.

Lees verder!

geplaatst door StevenImdonderdag 31 mei 2012

Toffe date … einde contact!

Eigenlijk is een dating site een vispoel voor al dan niet seksuele contacten. Door het uitgebreide aanbod aan kandidaten, met of zonder foto wordt een mogelijke partnerkeuze een moeilijke opgave. Niet alleen de seksuele honger, maar zeker ook de psychische verstandhouding, de gedragingen van de date, de bestaande familiale verhouding en de financiële slagkracht vormen een barometer om verder te gaan of het contact af te breken. En bij een eerste afspraak maken we allen veel, zelfs heel veel fouten. Vijf voorname afknappers op een rij.

Lees verder!

geplaatst door Pattin53 - 2 reactieswoensdag 30 mei 2012

Een eerste date…

Vandaag nam ik de beslissing me in te schrijven als blog schrijver op M4M..omdat ik soms de behoefte heb om iets van me af te schrijven…

Ik lees dagelijks de krant en ja, soms ook de artikels over relaties in Het Nieuwsblad online en dan kan ik echt mijn lach niet inhouden…als we hun raad letterlijk zouden opvolgen…Uiteraard zit er een kern van waarheid in…maar zo extreem zouden we dat toch nooit doen denk ik dan…

Op 17 mei 2012 las ik de volgende tips voor een eerste date:

Lees verder!

geplaatst door EliseAnn - 2 reactieswoensdag 30 mei 2012

LEESBRILLETJE NODIG?

Voor degenen die deze tekst niet kunnen lezen … het is dus geen cyrillisch of Chinees spaghettischrift. Loop als de kippen naar de Lidl want daar hebben ze weer kwaliteitsvolle Chinese leesbrilletjes aan 1,99€! Evenwel niet aftrekbaar … toch niet van de belastingen! Vertel me dan eens waarom je een leesbrilletje van Chinese kwaliteit van de Lidl aan 1,99€ nodig hebt. Eens de 50 voorbij ga je toch niet meer lezen of analyseren van kortbij. Vrouwenborsten van dichterbij bekijken, is als een schilderij onderwerpen aan een kritisch oog. Doe dus je ogen dicht en wees wellevend! Ga op de tast af!

Lees verder!

geplaatst door Pattin53 - 1 reactiedonderdag 24 mei 2012

Herkennen en erkennen

Voor velen de grote schrik van het internetdaten...Wat als een collega, familielid, vriend/in mij ziet pronken op deze site ? Wat zullen ze van me denken ? Hoe zullen ze er mee om gaan ? Nou, so what ? Jezelf een klein beetje "bloot" geven op een datingsite, daar is toch niks mis mee ? Tenslotte staan ze er zelf op ? Waarschijnlijk weten ze bijna alles wat je kenbaar maakt op je profiel, en veel meer.

Lees verder!

geplaatst door Blogido - 1 reactiedinsdag 15 mei 2012

I’m a wild one!

Wow! Het wilde beest in mij wordt wakker! Lijk een hongerige leeuw loop ik statig rond in mijn appartement, dat ik tot nu alleen met mezelf deel. Af en toe komt er wel een vriendinnetje langs, maar de vraag is of het schone gezelschap wel opgezet is met de intense jacht naar een leeuwin?

Lees verder!

geplaatst door Pattin53 - 4 reactieszondag 13 mei 2012

Vergelijken ..... hoe zie ik er uit ?

Jezelf vergelijken met een ander heeft geen zin. Er zal altijd iemand beter of minder goed zijn in wiskunde of Frans, wel of niet een zwembad in zijn tuin hebben, een appartement aan zee…. Het interesseert me niet, wel je innerlijk en hoe je in en tegenover de wereld staat. Ik ben dus best wel tevreden met wie ik ben of met wat ik heb.

Simpel? Natuurlijk niet.

Iets wat iedereen, ikzelf ook, stiekem doet, is zijn uiterlijk vergelijken met dat van een ander. Zeker als je niet meer van de jongste bent. Het gaat hier zelfs nog niet over groter, slanker, de juiste maten. Nee. Zie ik er nog jong uit of niet? Heb ik niet te veel rimpels?

Lees verder!

geplaatst door Morganezaterdag 12 mei 2012

Afstanden en relaties

Je kent het vast en zeker wel...Je botst op een heel leuk profiel, mooie inhoud en zelfs bij de foto, voor wat het waard kan zijn, voel je al ergens fysieke aantrekking...Helaas, de man/vrouw woont op minstens een uur rijden, tenminste als je er de dagelijkse files op dat traject er niet bij rekenen wil...Je hebt geinvesteerd in een eigen woning of je bent beetje regiogebonden door kinderen of werk.....Wat nu ?

Lees verder!

geplaatst door Blogido - 1 reactievrijdag 11 mei 2012

ALS JE HART NIET MEER KLOPT VOOR JOU!

In België lijden zo'n 200.000 Belgen aan hartfalen, een chronische ziekte waarbij het hart niet in staat is om zijn pompfunctie te vervullen. Hartfalen is een ziekte waar veel Belgen niets over weten. Daarom stappen mensen die eraan lijden vaak veel te laat naar de dokter. Om de ziekte onder de aandacht te brengen worden op 11, 12 en 13 mei de Europese Hartfalendagen georganiseerd. "De ziekte is erg miskend en onderschat. Daarom dat we ze onder de aandacht moeten brengen", zegt Dr. Walter Smolders, nationaal coördinator van de Europese sensibilisatiedagen over hartfalen. (Bron : Gazet van Antwerpen/Het Belang van Limburg)

Lees verder!

geplaatst door Pattin53woensdag 9 mei 2012

Reisverhaal

Het was zomer. De twee torens hulden zich in wat mist of uitlaatgassen konden zijn. De echo van hun nakende val weergalmde vanuit een toekomst die slechts enkele weken van ons verwijderd was; het onheilspellend gerommel van hun nakende ondergang als een naderend onweer.

We lieten Nieuw-Amsterdam echter achter ons, lieten al haar regen, haar park en haar metro’s, haar stier en haar beer achter ons en op blinkende aluminium vleugels gleden we naar de Stad van de Engelen. Wanneer we neerstreken op de kust waar het eeuwig ochtend is, werden we opgewacht door een Afro-Amerikaanse taxibestuurder die ons middels zijn knalgele voituur in een explosie van kleur en zonlicht lanceerde. Het zaadje van een definiërende vakantie was geplant.

Lees verder!

geplaatst door Bamdinsdag 8 mei 2012

Ellentrieke otoos?

Het is hot, warm, heiss, ... chaud! Iedereen spreekt ervan. Van wat? Van ellentrieke otoos (electrische auto’s)! Maar hoe spreekt men erover? Geïnteresseerd, maar eigenlijk toch meer meewarig! Want met een electrische auto doe je de broek vol! Waarom? Als je maar een beetje op de gas gaat staan zie je onvermijdelijk de electriciteitsmeter van je electrische auto zo zakken. Ondanks de stellige belofte in de boekskes van de verschillende constucteurs kun je slechts 80% van de actieradius benutten. Neem dus een paar stoere vrouwen mee om te duwen als je zonder stroom valt. Bovendien hebben de meeste electrische auto’s zo’n domme onaanschouwelijke koets dat je d’er eigenlijk –met eerbied- een slappe stoelgang van zou krijgen! Meer nog Chevrolet legde zijn productie van de weliswaar goedogende Volt reeds stil nadat er ongeveer 1.600 van gemaakt werden. Volvo zag het na 250 exemplaren van de C30 al niet meer zitten. Wie volgt?

Lees verder!

geplaatst door Pattin53 - 2 reactiesmaandag 7 mei 2012

Gekanaliseerde emoties in blogs

Er bestaan verschillende manieren om je emoties naar buiten te brengen, of iets beschaafder, je emoties te kanaliseren.

Je kan bijvoorbeeld een blog schrijven.

Nog andere manieren om je uit te drukken is bvb. schilderen, schrijven, beeldhouwen, muziek spelen, je ziel uit je lijf dansen …. Maar je hoeft het niet alleen in de kunst te zoeken. In de tuin ploeteren, mediteren, of eens heel hard vloeken in de auto als niemand je hoort is echt wel een heel goeie hulp.

Lees verder!

geplaatst door Morgane - 3 reactieszondag 6 mei 2012

Supermarkt en liefde

Ik haast me door de toegangsdeur van de supermarkt. Sluitingstijd komt pijnlijk dichtbij en nog pijnlijker is de vaststelling dat ik hier terug alleen de klus moet klaren. Vroeger leek het de absolute vrijheid om zelf te beslissen wat er wel of niet in het winkelkarretje belandde, wat je al of niet zou eten...Niemand die je er op aansprak of je dwong tot andere keuzes...

Lees verder!

geplaatst door Blogido - 1 reactiewoensdag 2 mei 2012

Roestig

Op T2S wordt wel eens geklaagd dat het niet makkelijk is om iemand te leren kennen op een datingsite. Wie als een halve zool mailtjes verstuurt naar zowat iedereen die in de juiste provincie woont, zich binnen de goede leeftijdscategorie beweegt en de juiste secundaire geslachtskenmerken in de broek heeft zitten, die zal moeilijk een match vinden.

Lees verder!

geplaatst door StevenIm - 1 reactieVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be