Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 24 juni 2012

HUISSLOOF OF VOETVEEG?

(Vervolg op: OP DE DOOL! en HELP! IK MOET HIER WEG!)

Ondanks zeer verwoede pogingen, tot vier maal toe, om de spaakgelopen relatie te lijmen, bleven de vijf kinderen van de vrouwelijke partner dwarswliggen. De angst dat de man opmerkingen zou maken over het herhaalde brute taalgeweld van de kinderen, zoals hoer of kutwijf … of het jammer zou vinden dat de pizza, die slechts voor een kwart werd opgegeten, in de vuilbak belandde, of zelfs maar de vraag kwam om Disney Channel te zappen naar het nieuws van 19 uur, zat er bij de jeugd (meisjes van 22, 19, 17 en een tweeling van 15) diep in.

Lees verder!

geplaatst door Pattin53woensdag 20 juni 2012

De waarheid komt uit een kindermond…

Gisterenavond bekeek ik de uizending van Koppen XL, een reportage van enkele gezinnen in Engeland, die al jaren te kampen hebben met kansarmoede…

Dit heeft me zo geraakt! Deze reportage laat de kinderen aan het woord…Koppen XL bracht die gisteren nav de komende vakantiemaanden. Kinderen die te kampen hebben met armoede, maken dan een hele moeilijke tijd door…

Lees verder!

geplaatst door EliseAnndinsdag 19 juni 2012

Internet daten en de voor(oor)delen

'En hoe loopt het op de datingsite ?' is een veel terugkomende vraag aan mij. Veel vrienden en vriendinnen weten van mijn aanwezigheid hier. Sommigen zijn single en vinden internetdating maar niks, anderen zijn in relatie en zijn toch nieuwsgierig hoe het er hier aan toe gaat..

Nou, de ene zijn ervaring met dit medium zal totaal anders zijn dan de mijne natuurlijk. Het vooroordeel dat alleen wanhopige mensen hier te vinden zijn die ofwel oud of lelijk of wereldvreemd of kinky...enz probeer ik altijd de wereld uit te helpen.

Lees verder!

geplaatst door Blogido - 1 reactiedinsdag 19 juni 2012

Mannen in de crisis, carrière eerst!

Gehuwde dames opgelet! De economische crisis zorgt ervoor dat mannen bereid zijn om extreme opofferingen te doen. Zo is bijna de helft bereid om zijn seksleven op te geven als hij daardoor zijn job zou kunnen behouden.

Lees verder!

geplaatst door Pattin53 - 2 reactieszondag 17 juni 2012

KINKY?!

Wat je niet zo snel zou verwachten, is toch zo: maar liefst 80% van alle vrouwen en 70% van alle mannen staat positief tegenover kinky seks. Toch is en blijft het beste recept om iemand in bed te krijgen een ouderwetse massage, blijkt uit onderzoek van tv-zender Dusk!.

Lees verder!

geplaatst door Pattin53 - 2 reactiesdonderdag 14 juni 2012

Help! Ik moet hier weg!

Gedwongen of niet? De partner, die –laten we het noemen- de echtelijke woonst verlaat is veelal de klos. Krijgt vaak onvoldoende tijd om zich moreel en/of materieel op een scheiding voor te bereiden. En zal zijn nabije toekomst moeten herorganiseren. Alleen of met de hulp van familie of vrienden! Maar wat als je geen familie –meer- hebt? En je de vrienden niet wil lastig vallen of te beschaamd bent om toe te geven dat het misgelopen is. Dus ben je veroordeeld om snel je intrek te nemen in een of ander hotel of bed and breakfast. Op jacht naar een betaalbare, comfortabele en knusse woonst.

Lees verder!

geplaatst door Pattin53 - 2 reactiesdinsdag 12 juni 2012

Mannen en hun prostaat…vrouwen en hun borsten!

Dit ontdekte ik vandaag op fiftytoo.be, een website voor jonge en dynamische 50-plussers.

Prostaatkanker is de meest voorkomende kanker bij mannen en de 2de doodsoorzaak. De cijfers spreken voor zich. 95% van de prostaatkanker die vroegtijdig opgespoord wordt, kan genezen worden.

Borstkanker is de frequentste vorm van kanker bij vrouwen. Bijna 1 vrouw op 10 zal ook borstkanker krijgen. Borstkanker komt zelden voor vóór de leeftijd van 30 jaar, maar is frequent tussen de leeftijd van 45 en 75 jaar. Borstkanker is de belangrijkste doodsoorzaak bij vrouwen tussen 35 en 69 jaar.

Borstkanker komt ook voor bij mannen, maar de kans dat de ziekte zich manifesteert, is bij vrouwen ongeveer 150 maal groter dan bij mannen.

Voor beiden verhoogt het risico naarmate onze leeftijd toeneemt! Voor beiden verhoogt de kans op genezing, als het wordt ontdekt in een vroeg stadium. Hoe vroeger de kanker opgespoord wordt, hoe beter het behandeld kan worden.

Vrouwen worden vanaf hun 50ste uitgenodigd voor een screening, bij de mannen is dit jammer genoeg nog niet zo…al kan je natuurlijk altijd zelf het initiatief voor een onderzoek nemen!

Daarom dus: beter voorkomen dan genezen!

Waarom dit als onderwerp?

Lees verder!

geplaatst door EliseAnn - 9 reactieszaterdag 9 juni 2012

Op de dool!

‘Het kan verkeren’ zei Bredero! Alhoewel een relatie als lange termijn bedoening gestart wordt, kan er soms en zelfs misschien vaak spreekwoordelijk een haar in de boter komen. Liefde is eindig en kan net zoals het weer plotseling omslaan.

Lees verder!

geplaatst door Pattin53zaterdag 9 juni 2012

Te bed of niet te bed

Dagen naar uitgekeken. Eindelijk zou ik vanavond die ene vrouw zien. Die ene vrouw die mij voldoende kon prikkelen om me tot een date te bewegen. Ja, zij had me zover moeten krijgen , niet omgekeerd. Ik had foto's gekregen, lange mails, we hadden gebeld, wat sms'jes uitgewisseld...heel leuk allemaal.

Ze had een toffe babbel, woonde niet eens zo ver weg, was zeer fotogeniek....dus die avond stond ik vol verwachtingen aan een fontein van een Vlaamse provinciestad te wachten...Ze stuurde een smsje dat ze een vijftal minuutjes later zou zijn..ok, lief....

Lees verder!

geplaatst door Blogido - 5 reactieszaterdag 2 juni 2012

...window shoppers?

Gisteren kreeg ik een bericht van iemand die me vertelde dat mijn profiel versmachtend overkwam…dat het haast een encyclopedie zou zijn, al gaf hij wel toe dat het heel mooi was geschreven ;-) Neen, dit is zeker geen aanval op deze persoon…maar het stemde me wel tot nadenken.

Ik heb bijna 25 succesvolle jaren in de sales achter mij…en idd, bij een verkoopgesprek mag je niet teveel ineens van je sterke punten over jouw dienst of product prijsgeven…Maar op een datingsite ga ik er althans vanuit dat de mensen die hier lid zijn, echt op zoek zijn naar een leuke, nieuwe partner…

Het gaat hier niet over een product of dienst…maar immers over gevoelens…emoties…een persoon…een mens!

We gebruikten vroeger een term in de verkoop die je doorheen de stappen van het verkoopgesprek loodsten…Misschien kennen sommigen onder jullie die term ook nog wel, uit een ver verleden ;-)

“AÏDA”

Lees verder!

geplaatst door EliseAnn - 3 reactiesVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be