Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 24 juli 2012

Geen antwoord....

Een veel voorkomende opmerking die we op de T2S te lezen krijgen: “we krijgen geen antwoord op onze berichten”

Het kan idd soms frustrerend zijn, als je weer eens geen antwoord krijgt op je eerste mail. Want het profiel van die ene sprak je wel heel erg aan, anders stuur je toch geen bericht naar hem/haar, toch?

Uiteraard bestaat er steeds de kans dat de persoon die je aanschrijft niet dezelfde behoefte voelt. Maar, stiekem hoop je dat het deze keer wel zal lukken…dat je wel een leuk en positief antwoord terug zal krijgen…

Misschien dat we onszelf eerst enkele vragen moeten stellen??

Lees verder!

geplaatst door EliseAnn - 3 reactieszaterdag 21 juli 2012

De man is een jager?

Natuurlijk is de man een jager, dat weet toch het kleinste kind. Liters inkt en bossen bomen zijn er al gewijd aan relaties en altijd maar weer stond het daar zwart op wit. “De man is van nature een jager.” Niks aan te doen, dames. Sorry, maar wij zijn nu eenmaal jagers en laat ons dan ook lekker jagen.

Lees verder!

geplaatst door StevenIm - 4 reactieswoensdag 11 juli 2012

Een slechtziende rosse

“Nee, serieus, ik heb daar nog nooit van gehoord.” En dat ik ze dan maar snel eens moet googelen want dat kon toch niet dat ik Hààr niet kende. Het leek net alsof ik één of andere grote zonde had begaan. Het ongeloof in de ogen van mijn collega was niet te peilen. “Ongeloofelijk, hij kent Bar Refaeli niet.”

Lees verder!

geplaatst door StevenImdinsdag 10 juli 2012

Oude liefdes...nieuwe liefdes...

Zeg nu zelf, denken jullie nooit stiekem terug aan die ene vrouw of man, een oude liefde die je graag nog eens zou terug willen zien? Of, aan dat ene moment dat je eigenlijk, achteraf bekeken, best wel verder had willen gaan, maar je verstand je tegenhield?

Wisten jullie dat 7 op 10 van de relaties die opnieuw starten met een oude liefde, kans op slagen hebben? Best een hoge score, niet?

http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1248136

Een ‘tijd voor Max’ aflevering in april 2012 vanaf de 27ste minuut, en kijk zeker ook naar een fragment op de 37ste minuut uit Memories ;-)

Lees verder!

geplaatst door EliseAnn - 6 reactiesmaandag 9 juli 2012

Singing in the rain

Regen...niemand zit er op te wachten, land- en tuinbouwers uitgezonderd. Maar toch blijft het water met bakken uit de hemel vallen.. Opvallend is de samengang tussen regenweer en match4me bezoekers. Log in op een willekeurig moment van de dag, op voorwaarde dat het regent...én er zijn veel mensen online op de site. Logisch, je kan geen terrasje doen, niet werken in de tuin...dan is match4me een mooi alternatief. Verscholen in ons huis, lekker achter de laptop of tablet op zoek naar wat ons hier altijd zal verenigen : de liefde...

Lees verder!

geplaatst door Blogidowoensdag 4 juli 2012

Geen paarse eenhoorn

"Wees gewoon jezelf." Als advies kan dat wel tellen. Ja, toch? Het lukt me ondertussen al een slordige 27 jaar zonder noemenswaardige problemen. Er zullen weinigen zijn die beter mezelf zijn dan ikzelf. En wie het toch beter zou kunnen, die schud ik zonder problemen de hand. Geen jaloezie wat mij betreft.

Lees verder!

geplaatst door StevenImdinsdag 3 juli 2012

Liefde is....

Enkele dagen geleden lanceerde ik een vraag op de T2S.

Wat me namelijk opviel bij de zoekmachine was dat je eigenlijk wel jouw voorkeuren kan intikken, maar niet zijn/haar voorkeuren als criterium kan inbrengen…Althans niet voor sommigen toch belangrijke elementen zoals bvb hun voorkeur van leeftijdsgroep. Zo bots je heel erg vaak op een profiel dat geen interesse heeft, en niet omdat je te ver zou wonen, heel dikwijls omdat je te jong of te oud zou zijn…

Lees verder!

geplaatst door EliseAnn - 2 reactiesmaandag 2 juli 2012

Date & finale

Op vrijdagavond hier op de site een "date" geregeld met een leuke dame uit O-Vlaanderen. Zij wou me zien, ik wou haar zien, we waren ons beiden bewust van de beperkingen die deze site heeft, je kan inderdaad maar iemand volledig goed inschattten bij een echte ontmoeting. Dus de agenda's genomen en ja hoor, zondagavond zou het worden. Lekker gevoel, eindelijk na dagen intensief chatten, het zou gaan gebeuren...

Lees verder!

geplaatst door Blogido - 1 reactieVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be