Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 31 augustus 2012

Jong en hoog opgeleid helaas

Wat die jonge hoog opgeleiden hier doen begrijp ik niet altijd. Toevallig raakte ik eens in de chatkamer aan de praat met een jonge kerel van 33 die in een ziekenhuis werkt voor zijn stage als chirurg. Jou ontbreekt het toch niet aan aantrekkelijke vrouwen in je blikveld, opperde ik.
Hij gaf het toe maar wierp tegen dat hij die steevast enkel ontmoette in een bepaalde situatie, die van het werk namelijk. En dat het daarbij weinig pas gaf om het regelmatig aan te leggen op afspraakjes.

Lees verder!

geplaatst door Blogics - 1 reactiedonderdag 30 augustus 2012

Nei brekt maaine kloef

Behalve cannabisgebruik doet ook het internet het IQ afnemen.
Want wat lees ik vandaag op skynet news, begot ?
“Drie jonge taalkundigen raden aan om de pogingen om alle Vlamingen Standaardnederlands te doen spreken, te staken. De drie onderzoekers van de Universiteit Antwerpen vinden dat de tussentaal die vele Vlamingen spreken ten onrechte in een slecht daglicht wordt geplaatst, zeggen ze in De Morgen.

Lees verder!

geplaatst door Blogicsdonderdag 30 augustus 2012

I would like you to follow me

Liken, followen, sharen. Dat is wat we de hele dag doen. Tenminste, als je de sociale media genegen bent. Nieuwssites tweeten alle nieuwtjes die ze op hun website plaatsen. Bekende sporters, politici en filmsterren houden je op de hoogte en geven hun mening over de dingen waar ze een mening over hebben.

Lees verder!

geplaatst door StevenIm - 2 reactiesmaandag 27 augustus 2012

Ben ik hier op mijn plaats?

Vorige week kwamen we terug uit vakantie. Na 2 weken offline gingen we er weer met volle moed tegen aan… Want, ja, bij het lezen van bepaalde commentaren op T2S…zou een mens misschien dan toch beginnen twijfelen. Zit ik hier op mijn plaats, of zijn het de anderen die hier niet passen? ;-)

Lees verder!

geplaatst door EliseAnn - 7 reactieswoensdag 15 augustus 2012

Zalig nietsdoen

Verbazend hoe een mens op korte tijd zo ongelofelijk lui kan worden, luttele tijd nog maar na het aanspreken van pensioentrekkingsrechten.
Vroeger moest ik lachen met die gepensioneerden die klaagden over tijd te kort komen. Nu vul ik zelf mijn dagen met ledigheid. En het bevalt me nog ook!

Soms wel vroeg uit de veren. Te vroeg, bedenk ik dan. Geen valse schaamte om na het doorbladeren van de krant –die valt vóór zessen al in de bus– de veren weer over mijn hoofd te trekken. En dan wil het wel eens na tienen worden eer ik de ogen ten hemel sla. Spijt vervult me als daar de zon al in een effenblauw decor opgeklommen staat. Maar goed, tijd dan om daar zelf van te profiteren. Ruggelings en omgekeerd ingesmeerd met factor 25 stel ik me dan bloot aan haar stralen. Er is geen kat te bekennen in deze vakantietijd, en de straat lijkt zo bestorven als de schaarse geluiden die vaag doordringen tot mijn horizontale achtergrondpositie op twee hoog.

Lees verder!

geplaatst door Blogicswoensdag 15 augustus 2012

Good conversation

Mensen kruisen je pad, sommigen verlichten je weg - een lichtje aan je hemel die je toont dat er nog zoveel meer is in het leven - and i love possibilities.

Je laat jezelf gaan in de conversatie, voelt een connectie en kan uren doorgaan! Een moment waar ik enorm van geniet.

Lees verder!

geplaatst door Cheeky - 1 reactiewoensdag 15 augustus 2012

Ik wil alles weten

Iemand nieuw leren kennen? Spannend. Een beetje aftasten - figuurlijk uiteraard - om te weten te komen hoe die andere is. Hoe die reageert in bepaalde situaties. Hoe die om kan met jouw, misschien, aparte vorm van humor. Ik vind dat leuk, ik wil alles zo snel mogelijk te weten komen.

Lees verder!

geplaatst door StevenIm - 3 reactiesdinsdag 14 augustus 2012

Nog meer members gevraagd? Just do it!

Een veel gehoorde quote hier is 'er mogen gerust nog veel leden bij komen'... Wel dames en heren...is het dan niet tijd om zelf wat aktie te ondernemen?

De meesten hier zijn zeer tevreden over het functioneren van de site, maar we willen allemaal hier nog meer leuke mensen op deze site zien verschijnen.

Lees verder!

geplaatst door Blogido - 2 reactieszondag 5 augustus 2012

Komkommertijd in datingland?

Zomer = Mooi weer, zwoele avonden, vakantie, een zee van tijd om te genieten van het leven. Niemand doet dit nu graag alleen, dus ook singles gaan tijdens de zomer op zoek naar een lief.

Lees verder!

geplaatst door EliseAnndonderdag 2 augustus 2012

It's great to be a lad

Er zijn momenten dat ik het mis om in een relatie te zitten, dat ik het mis om een vrouw naast me te hebben die luistert naar wat ik te zeggen heb. Dan ga ik in mijn wagen zitten, tik ik een adres in mijn gps en laat ik de vrouwenstem me bevelen hoe ik moet rijden. Dat is dan het dichtste dat ik bij een relatie zit.

Lees verder!

geplaatst door StevenImwoensdag 1 augustus 2012

Beleefdheid op datingsite

Iedereen die dit lees zal er wel al mee geconfronteerd geweest zijn....Je stuurt een berichtje, je wacht, wacht, wacht.... maar de ontvanger reageert niet...

De ontvanger kan verschillende redenen hebben om niet te reageren maar toch zijn er maar enkele redenen waarom dit te rechtvaardigen is...We kennen allemaal de verzenders van "standaardberichten", "copy-paste berichten", "oneerbare voorstellen" enz. Zelfs nog bij dit soort berichten zou het best zijn om toch iets terug te sturen. Wanneer het echt gortige berichten zijn kan je altijd de beheerder van de website op de hoogte brengen, welke altijd aktie onderneemt indien nodig.

Lees verder!

geplaatst door Blogido - 3 reactiesVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be