Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 28 september 2012

Geen tijd, sneller!

Ik moet het toegeven, wachten en geduld oefenen, daar ben ik geen expert in. Laptops moeten direct opgestart zijn, een website moet binnen de halve seconde geladen zijn. Vloeken in de file, binnenmonds vloeken in de rij aan de kassa van Delhaize. Een e-mail moet binnen het uur beantwoord zijn of ik stuur nog net geen herinnering.

Lees verder!

geplaatst door StevenImzondag 16 september 2012

Passie

Jobat maakte er begin deze maand melding van: “Passies zijn interessanter voor recruiters dan competenties.” Aangezien ik zelf rekruteerder ben, kan ik dat bevestigen. Ik stel steevast de vraag waar iemand het meeste trots op is. Gewoon om te weten te komen wat iemand belangrijk vind in het leven.

Lees verder!

geplaatst door StevenIm - 2 reactieswoensdag 12 september 2012

Gemeenteraadsverkiezingen en mooie snoetjes

De zonnige dagen die deze 'Eté Indien" kleurden kregen me nog es op de fiets, dus wat gefietst in Vlaanderenland. Kilometer na kilometer kon ik de verkiezingsborden en raamaffiches bewonderen van onze lokale politici die naar de stem van hun inwoners dingen... Ja, als man heb ik vooral de vrouwelijke politica bekeken...

Lees verder!

geplaatst door Blogidodinsdag 11 september 2012

Boer zkt vrouw

Na zovele jaargangen moet ik het vtm-programma Boer zkt vrouw niet uitvoerig meer voorstellen. Maar, in een notendop: mannen en vrouwen die zich in de landbouwstiel hebben bekwaamd stellen zich voor aan televisiekijkend Vlaanderen en gaan via dat programma op zoek naar een partner.

Lees verder!

geplaatst door StevenImzondag 9 september 2012

Volgzaam of niet?

De afgelopen week en zeker dit laatste WE genoten…ja hoor, dat kan perfect als je single bent!

Ik ben een ‘late namiddag zon’ genieter of het voorjaar of in het najaar…

Niet te warm…je voelt de zon heerlijk stralen…je voelt de vitamientjes je lichaam binnendringen ;-)

Lees verder!

geplaatst door EliseAnn - 4 reactiesvrijdag 7 september 2012

Singlestress

Het is soms behoorlijk stresserend. Al hangt het af van je kwalificatie als single.
Voor de werkende single is het leven sowieso al stresserend, en al zeker met kinderen rond je die nu weer school lopen. En verder van wat je nu als single zo graag ambieert voor jezelf.
Partner verloren aan een scheiding of zelfs dood? Dedju, ’t kan zwaar zijn, en al dan niet ‘er over’.

Lees verder!

geplaatst door Blogics - 1 reactiedinsdag 4 september 2012

De eerste schooldag…

Altijd een grote gebeurtenis. Maar voor mij en nog meer voor mijn zoontje was het toch een extra grote stap. Hij gaat immers naar het eerste leerjaar. Leren lezen, schrijven, rekenen… Hij was toch zooo ongeduldig. Ondertussen kent hij al bijna heel het alfabet, probeert hij elk woordje te spellen dat hij ziet en kan hij al rekensommen maken tot 20. Voor ons “grote mensen” een evidentie, maar voor hun zo een enorme mijlpaal.
Die eerste schooldag dus… Met de nieuwe boekentas op de rug en een extra map in een aparte, kanariegele tas vol goede moed op weg. Voor de gelegenheid afgesproken met de mama om die ene keer samen die grote stap mee te kunnen beleven.

Lees verder!

geplaatst door DenBeire - 1 reactiemaandag 3 september 2012

Eilandgevoel

Je kan het eilandgevoel niet intenser hebben dan waar er een massa liggen, allemaal binnen vaarbereik van minder dan een uur of zo.
Zijn ze bewoond en zet je er voet aan wal maar loop je uren zonder autoverkeer in de vrije natuur, dan pas ben je goed met onthaasten bezig.
Al helemaal zelden is er een huis of zo te zien, en als je er een ziet is het een theehuisje of een bakkerijtje van koeken en taarten. Het lijkt er neergezet voor de bezoekers die er aan wal komen, want verder zijn er nauwelijks huizen te zien.

Lees verder!

geplaatst door BlogicsVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be