Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 7 januari 2013

Bloot geven

’t Is zelden gebeurd dat een me volslagen onbekende dame me op een site als deze kwansuis uitnodigde tot een chat in het kleine venstertje, dat zich zo lastig laat beschrijven dat het enige motivatie vraagt om erop in te gaan.
Gewoonlijk gebeurde dat net voordat ik de nachtrust op zou zoeken. Goed, een kwartiertje dan als de andere kant van de lijn redelijk vingervlug is.
Een keer in dat geval bleek ik danig geboeid ook. De dame hing in haar praatstoel en zat met prangende vragen waarop zij alleen een doodvreemde en belangloze man enig licht dacht te kunnen werpen.Misschien leek haar dat gaandeweg ook meer en meer het geval, want haar confidenties gingen steeds verder. Ze bleek een man te kennen en was er angstvallig over geworden dat hij vooral haar villa en paarden liefhad en veel minder haarzelf. Zij vroeg me mijn gsm nummer om wat foto’s van haarzelf te zenden en dan van mij in het chatvenstertje te lezen wat ik ervan vond. Nou, op de eerste zwart-wit foto leek zij een mooie vrouw, maar ze leek me een trieste blik te hebben zei ik. Ze vond het raar dat ik dat zo zei. Ze zond dan een andere foto die ‘wat gewaagd’ was en vroeg wat ik daar dan van vond. Daarop lag zij als zeer esthetisch naakt geheel omhuld in zwarte tule, wat ik mooi vond en helemaal niet gewaagd. Dan volgden kleurenfoto’s van villa en paarden; ze schreef in welke wijk van welke gemeente ze woonde; op één foto stond naast de paardenweide een niet te miskennen ultramoderne loods, waardoor zij heel makkelijk zou te vinden zijn.
Ze meende nog te weten dat zij enkel van haar honden en paarden zeker was dat zij van haar hielden. Ik had er mee te doen maar zei dat niet, denkend dat zij onder invloed was om zich zo aan een wildvreemde bloot te geven.
Een paar dagen later sms’te ze nog dat haar nieuw paard werd gebracht.

Dat zijn enigszins vreemde ervaringen, zo rond middernacht.
Ik vergat alles en wiste de foto’s, maar zond een paar weken later een sms om te vragen hoe het nu ging met haar en haar twijfels over de aanbidder.
Ze wist zich in de verste verte niet meer te herinneren waarover het ging of wie ik was.
Mij best. Voor een eenzame ziel was ik een klankbord geweest. Dat is meer dan wat soms te verwachten valt op een site als deze.


geplaatst door Blogics - 5585 keer gelezen

beoordeeld 3.54/5 (28 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be