Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 22 januari 2013

Dagelijkse kost

 

Regelmatig ontbreekt het me aan goesting om voor mezelf alleen warm eten klaar te maken. En ik kom niet meteen op iemand om op stel en sprong uit te nodigen. Bovendien is mijn koelkast en het diepvriesvak nu ver geleegd, zodat ik eindelijk eens de boel kan af zetten en die ijslaag kan laten verdwijnen.
Het lijkt wel gaandeweg het moment om een tijd op vakantie te gaan.Maar er zijn tickets voor concerten die ik niet graag laat voorbijgaan, ook al ga ik naar sommige alleen. Daar zit ik helemaal niet mee in, en gebrek aan gezelschap zal er me nooit van weghouden. Vanavond bijvoorbeeld; even kijken : op de derde rij zit ik, inderdaad graag vooraan als het kamermuziek is.
Gisteren al mijn eigen kostje getoverd, vandaag dan maar naar buiten, tijdschrift onder de arm deze keer. Ofwel ga ik vroeg, ofwel laat zoals vanmiddag, want ik zit niet graag in de drukte. De eerste eettent ben ik voorbijgelopen omdat de dagschotel me maar matig bekoorde. Dan liever de volgende met haar wat boeiender kaart. Jaren vergat ik die steevast, tot ik ze een tijdje geleden weer eens aandeed.
Buitenhuis eten doe ik liefst in volstrekte anonimiteit. De dame die kaart en eten laat aanrukken en die me wel zou moeten kennen, geeft blijk van niet. Ongegeneerd kan ik dan ook haar in strakke jeans gestoken kontje positief associëren bij de rest van haar figuur en haar vriendelijk lachend gezicht onder haar blond halflang haar. Ze is zich totaal onbewust van het feit dat ik elk hoekje van haar etablissement ken uit mijn plannen voor wat ooit een winkel moest kunnen zijn, of dat ze me zelfs nog is komen vragen of een tussenwand kon weggebroken worden.
Ondanks mijn late entree zit er nog een hele meute habitué(e)s die bij het weggaan steevast een zoen krijgen: de mannen van het blondje met het verrukkelijke kontje; de vrouwen van de kok die zo te zien haar vader moet zijn.
Aangezien de meeste klanten zowat mijn leeftijd of zelfs ouder zijn, moet dat de mannen allicht plezieren, en de vrouwen misschien ook wel. Ja soms moet ik al eens nadenken over wat de al wat oudere dames graag hebben…; misschien bof ik wel!
Maar zelf blijf ik liefst tot de onbekenden behoren en hoef geen zoen die me trouwens toch maar zou generen; bovendien krijg ik als kennelijke onbekende een BTW-bonnetje.
Ik moet maar niet te vaak daarheen gaan. Het kontje van het blondje moet geen lontje zijn naar een rondje van het huis, of daar gaat mijn BTW-bonnetje!

 


geplaatst door Blogics - 5219 keer gelezen

beoordeeld 2.86/5 (14 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be