Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 31 januari 2013

DE LAATSTE KUS DE LAATSTE KNUFFEL

Het begon allemaal wondermooi, na een lange dag stond hij plots voor mijn deur.

Ik weet het nog of het gisteren was ik was verast door het dolle heen om hem te zien de eerste ontmoeting de eerste kus, toen hij zei dat hij gehuwd was en zijn vrouw nooit zou verlaten, maar ondanks dat zagen we elkaar geregeld en was en heerlijke tijd ondanks ik de mooiste momenten met hem moest missen en dat deed pijn ik wist dat dit niet kon blijven duren.
Ik heb dan ook met veel pijn in mijn hart onze romance stil gelegd hij was er dan ook het hart van in en hebben samen gehuild maar dat was het beste voor ons beide. Ik had een man leren kennen die vrij was en onze relatie heeft dan ook
zo een zevental jaartjes geduurd.


geplaatst door Hartje3 - 5437 keer gelezen

beoordeeld 1.93/5 (14 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be