Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 10 januari 2013

Een nieuw jaar... een nieuw begin...

Is 2013 wel een nieuw begin ? Zal grotendeels van onszelf afhangen... niet ? Sommigen onder ons hebben zware beloftes aan zichzelf gemaakt voor dit nieuwe jaar.. Sommigen hebben deze reeds verbroken... Anderen zullen stand houden... Maar wat met de liefde ?


Misschien hebben jullie zich voorgenomen om op een andere manier de ultieme liefde te bereiken ? Minder fotootjes kijken, meer voor inhoud gaan ? Minder vlot afspreken? Meer selecteren? Minder de kat uit de boom kijken ? Vlugger afspreken ? Het zijn allemaal mogelijkheden die ons misschien vlotter naar die ene ultieme partner leiden..Uiteindelijk zijn we dezelfde gebleven in 2013, zelfde uiterlijk, zelfde inhoud, dat wijzigt niet zo vlug, maar onze verwachtingen kunnen we altijd aanpassen. Een "collega-matcher" vertelde me gisteren over zijn eerste date in het nieuwe jaar... Een 'profiel' dat regelmatig zijn profiel bezocht maar nooit contact nam. Hij had er ook niet echt zin omdat zowel de foto als de inhoud niet matchte met zijn wensen... Tot hij plots genoeg kreeg van de regelmatige niets zeggende bezoeken en hij toch reageerde..De complete desinteresse groeide uit naar interesse, een telefoontje, paar mailtjes en uiteindelijk de date...
De 'stille bezoekster' van weleer bleek een heel leuke dame te zijn die op de site niet zo contactvaardig is maar in het echte leven een heel vlotte en innemende persoonlijkheid had.. Een tweede date volgde 's anderendaags, een kus tijdens de derde date... Moraal van het verhaal ? Probeer altijd meer te ontdekken dan wat op je schermpje verschijnt en leer de mens achter dat profiel echt kennen. Een vriendschap is zeer waarschijnlijk, méér is misschien het gevolg.
Collega daters: Trek de schoenen aan en ploeter je een weg door het datingmoeras !

BLOGIDO


geplaatst door Blogido - 5240 keer gelezen

beoordeeld 4.2/5 (5 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be