Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 16 januari 2013

EENVOUDIG MAAR OPRECHT

Dat ik mijmerend, alleen, door de vers gevallen sneeuw slenter, valt misschien nog mee. De donkere avonden voor die, zwaar overschatte, televisie word je wel gewoon. En eens alle pizza's ter wereld mijn microgolfoven hebben bewonderd, zal ik wel eens patatje schillen, vergezeld van groentjes en vlees.

Toch is er iets wat ik niet gewoon kan worden. Na de wandeling, na de, verdomd afstompende, tv avond en de slecht gebakken pizza, alleen in dat pijnlijk koude bed belanden! Ik stel het elke avond zo lang mogelijk uit. Het lijkt alsof het dubbel zo lang duurt, voor de dons een overleefbare temperatuur heeft bereikt. De, groen oplichtende, cijfers van de klokradio houden je in de ban alsof het de maanlanding betreft. Af en toe worden ze zelfs wazig, alsof er water in mijn ogen staat. Wat dan meestal ook het geval is.

Ik kan je met geen woorden beschrijven, hoe ik er naar verlang om de gloed te voelen van iemands lichaam, de geur te ruiken van shampoo, die niet de mijne is. Een alleszeggende nachtzoen vergezeld van dat ene zinnetje : "Tot morgen, lieve schat." En dan in slaap vallen in een roes van rust, tederheid en geluk. Angstvallig wakend over dat lichamelijk contact, de hele nacht. Een schok die je wakker maakt omdat je het toch eventjes verloor. Het vlug opzoeken van je maatje om iets later dit hele proces nog eens te herhalen.

De groene schijn van de klokradio zal er ook nog zijn. Wazig, omdat mijn ogen terug water zullen bevatten. Maar dat water ontspringt dan wel uit een bron van intens geluk.


geplaatst door JohnDoe6 - 5391 keer gelezen

beoordeeld 4.09/5 (22 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be