Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 25 januari 2013

ZweePvliegen!?

Hoe een typefoutje in een ontmoetingsuitnodiging op een datingsite op de sociale media viraal gaat!
1- “Er is één ding dat me intrigeert in je profiel! Het zweepvliegen .... doe je dat in Xxxxxx?”

2- “Ik weet wel dat vrouwen, indertijd, wel vaker met poetsmiddelen rondvlogen, maar ik heb nog nooit met een ZWEEP gevlogen. Moet ik dringend proberen. Ik heb leren zweefvliegen in Xxxxxxxx/Xxxxxx en Xxxx. Tot 18 maand geleden heb ik met gemotoriseerde toestellen 'buiten gevlogen'!"

3- “Je schreef: <<Het zweepvliegen .... doe je dat in Xxxxxx? >>
Voor mij dus aanleiding om er mijn perfide, grappige perceptie op los te laten. Mocht je: "Ik weet wel dat vrouwen, indertijd, wel vaker met poetsmiddelen vlogen, maar ik heb nog nooit met een ZWEEP gevlogen." aanstootgevend vinden, dan bij deze mijn welgemeende verontschuldigingen.”

4- “Ojé daar gaat mijn reputatie ! hahahaha ik heb er geen enkel excuus voor het 'zweepvliegen'.... de f ligt wel erg uit de buurt van de p op mijn toetsenbord, het zal wel mijn onderbewustzijn zijn, maar ook dan ojé, waar droom ik tegenwoordig van ! hahaha
En nee, ik ben niet snel geschokt, het grapje lag voor het rapen en ik heb je natuurlijk ook een schitterende pas gegeven om te scoren! Ik moet er zelf enorm mee lachen. Hoe gaat het met het zweePvliegen, eigenlijk?”

5- "Het zweePvliegen, schat? Heel goed! Kom ik de luchthaven binnen, vliegt me daar een madam met een bezem rond de oren! Wil ik mijn koffer op de transportband zetten, vliegen 5 flikken op mij af. Pakken mijn armen vast! Steken mijn in een zwart leren pak! Handen vast gebonden op de rug. Ik wil mijn vliegticket! En trek mijn smoel open... Krijg ik toch niet een zwart leren kap over mijn hoofd getrokken met keepernagels voor mijn mond! Ik beweeg heftig. Komt die blonde achter de balie uit, knoopt haar bloesje los. Ik denk dit wordt nog plezant! Begint ze verwoed met haar rokje te draaien. Ik werd daar echt heet van! En dan pakt ze een zweepje en geeft me daar toch een pandoering van jewelste! Welkom bij WHIPAIR! U wou toch een vlucht naar SMallville?"


geplaatst door Lantrick - 5205 keer gelezen

beoordeeld 1.84/5 (19 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be