Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 28 maart 2013

Cello

Ik ben een cello , iemand die mij goed bespeelt krijgt heerlijk warme klanken , eigen aan cello . Ik ben een gevoelig instrument, dat met zorg dient behandeld te worden. De muzikante die mij bespeeld met respect en gevoeligheid en die weet de juiste snaren te beroeren, krijgt uit mij de mooiste aria’s. Mijn hout komt van de juiste boom en er is jaren aan geschaafd en verfijnd om tot een betrouwbaar instrument te komen .

Maar ik sta al tijden ergens in een hoek , dof en vol stof en niemand die mijn snaren nog beroert. Afgedankt en bekrast , vol sporen van de zovele concerten , waar ik alles gegeven heb in spotlichten van succes en hoera geroep . Mijn muzikante heeft me afgedankt , weggezet en vervangen door een jonger exemplaar met meer glans en uiterlijk , met een klank van staal . Hij bekijkt me als ze hem bespeelt , met opgezwollen borst en fonkelend door de nieuwe lak . Maar machinaal gemaakt en zonder inhoud .

Ik voel me triest en verlaten , uitgeblust en moe . Ik snak zo naar een strijkstok van paardenhaar , die mij met passie bespeelt en een hemel van warme klanken de zaal instuurt , waar iedereen met ingehouden adem het symfonisch palet van beroering laat binnendringen en ontroerd word. Waar door duizenden noten aangevoerd door de dirigent , de liefde vrijkomt en het geluk voelbaar word en de vergeving de bovenhand haalt op oude wonden en harde vetes .

Versleten ben ik niet en voel me sterk gemaakt uit het juiste hout , warm en zelfzeker . In staat tot grootse dingen , klanken produceren van zachtheid die spelen op het gevoel , oude liefdes doet vergeten en eenzaamheid verjaagt een kelk van verlangen vult met wensen en hartedromen . Ik ben nog waardevol en hoor niet in die hoek te staan van vocht en stof . Ben met liefde gemaakt om liefde te brengen , te laten beseffen dat haat en ontrouw niet beloond worden en dat wat je verliest , je leven lang als eelt op je ziel zal liggen , ook al doe je of het niet bestaat . Neen mijn klanken zijn niet uitgeteld , wacht alleen op de juiste muzikante ..


geplaatst door Lupus1 - 5215 keer gelezen

beoordeeld 3.52/5 (23 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be