Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 16 maart 2013

Django

Djongo is een aanrader om te gaan zien, prachtige beelden, de Smith & Wesson staan enorm scherp en vuren raak zoals geen andere . Zeer aangename en knappe personages, zowel in de film als buiten de film. Naast mij zat de hoofdrol speelsters, relax, vol vertrouwen en leunend tegen mij aan. Een date, helemaal niet, gewoon samen Django gaan kijken (echt een top film). Quentin Tarantino heeft er werk van gemaakt, trouwens zoals altijd. Voor de film wat tetteren over van alles en nog wat, de witte lampjes worden stilletjes aan donkerder en donkerder, een mega scherm en een helse sound toverde spraakloze beelden en geluiden.

Wat is ze prachtig, vol spanning kijken wij in een western mode, prachtige beelden en het gesproken taaltje, gewoon fantastisch, daar is dus echt over nagedacht. Maar mijn linker arm voelde warm aan, een heel aangename lichaamswarmte, haar hand ruste plat op de zetelleuning. Met een opgetrokken been keek ik terug naar links, haar donkere bruine lange haren, haar kin,haar …, haar skyline is een streling voor mijn oog. Alleen wilde ik nog weten hoe zij rook, naar welke vrucht, passievrucht of … . De tijd voor spijs en drank was gekomen, de donkere lampjes werden stilletjes maar zeker terug wit. Ik sta op en volgde haar naar beneden en genoot van haar vrouwelijke bewegingen die ze maakte bij het gaan. In de afdeling zoet, scharrel je van alles mee, maar allee dat hoort er eenmaal bij tijdens een filmpje. Tweede deel komt eraan, met veel goesting wilde ik in haar doos grabbelen (pop corn) maar heb mij niet laten kennen, mijn zakje m&m’s, zakje neen een hele een zak m&m’s gaf mij een deugend genot in mijn mond. De buitenzijde laat ik smelten en de noot knabbel ik zachtjes aan tot er niets meer van overblijft. Ze zijn gewoon te lekker om er niet optimaal van te genieten. Is alles op zijn plaats, drankbeker in zijn houder , de zakjes worden klaar gemaakt, enfin klaar voor gebruik en zijn terug vertrokken. Hm, mis iets, mijn gsm neen, snoep drank , … O ja, daar is het terug dat lekkere, niet te beschrijven warmte van haar lichaam. In het tweede deel werden de personages nog mooier en intenser, ik wilde dat er geen einde aan kwam, echt een film dat spannend blijft tot de laatste seconde. Mijnheer Tarantino & team proficiat voor deze prachtige verfilming en a lot of blood. Blijven zitten konden wij niet, alhoewel het geen slechte idee was, lekker warm, helemaal alleen in die zaal, die leuning had ik wel kunnen verbouwen … . We zijn maar iets gaan drinken , de tijd ging te snel voorbij en die lieve jonge dames wilden heel graag naar huis gaan na een dagje gewerkt te hebben in de horeca. De tijd om te gaan was gekomen en … . Dank je wel voor deze prachtige avond en voor de slaaploze nacht. Je ruikt super lekker … en je smaakt naar nog meer.

Fab.


geplaatst door Fabio - 5335 keer gelezen

beoordeeld 2.27/5 (11 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be