Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 5 maart 2013

DRIPPINGS

Deze site is ongetwijfeld een uitlaatklep voor velen onder ons. Een vlucht uit het realisme dat ons elke dag keihard aankijkt. Soms gaan we er zo in op dat we het verwarren met echte contacten en vriendschappen. Eigenlijk zijn we enkel robotjes die deze site draaiende houden door steeds weer ons lidmaatschap te verlengen en te blijven zoeken naar die ene. Alweer op hetzelfde profiel belanden, en alweer geen berichtje sturen. Dit dacht ik echt, tot ik in de chatroom terecht kwam.Die chatroom veranderde mijn hele filosofie over de site. De onderwerpen en de humor bengelen op de rand van gekte en oncontroleerbaarheid. Niettegenstaande deze kamer soms een psychiatrische instelling lijkt waar een plastic potje gevuld met pillen niet wordt uitgedeeld en waar bewakers en dokters gevlucht zijn, had ik na een paar dagen al een tiental babbelvrienden. Dat lijken nog steeds surrealistische vrienden, druppels en vegen op het canvas. ‘Drippings’ zoals Jackson Pollack het zo mooi noemde. Maar na amper een handvol dagen hadden we al een groepsdate. Een negatief klinkend woord voor iets wat eigenlijk een gezellig avond onder nieuwe vrienden werd.
Je kan je niet voorstellen hoeveel toffe mensen in onze surrealistische wereld wonen. Je zou zelfs denken dat deze cyberbol een nieuwe planeet is waar de lucht lekkerder is om in te ademen. Maar als je die mensen dan ontmoet blijkt dat, ook dan, de lucht licht verteerbaar blijft. Het is echt fijn om samen gezellig te keuvelen tot tijdstippen waarop elke ouder graag heeft dat zoon- of dochterlief reeds thuis is na een avondje stappen. En weet je, soms voel je ook wat tintelen tussen twee singles. Je ziet het of voelt het aan. En dan lijken die ‘drippings’ ineens veel meer dan wat gekleurde spetters op een witte achtergrond. Het worden mensen, die hun mens zijn op een heel leuke manier samen delen en zich langzaam hechten aan anderen in de groep.
De één doet dat op heel extraverte manier, de andere door iedereen een gemeende knuffel of een liefdevolle zoen te geven. Nog anderen genieten gewoon in stilte, maar je kan op hun voorhoofd lezen dat ze blij zijn erbij te horen. Sommigen voelen zelfs iets broeien, niet wetende wat ze er moeten van vinden. Er worden nieuwe hoofdstukken geschreven van een boek waarvan het einde nog niet vast ligt. Maar elke hoofdstuk bestaat uit echte mensen en is spannend om te lezen.
Ik schrijf momenteel ook een nieuw hoofdstuk en voel me al een eventjes geen ‘dripping’ meer.


geplaatst door JohnDoe6 - 5176 keer gelezen

beoordeeld 3/5 (13 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be